Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

Subministrament i serveis museogràfics per al Centre d'interpretació dels Americanos de Sant Pere de Ribes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Garraf
Unitat de contractació:
Consell Comarcal del Garraf
Codi d'expedient:
1403-0344/2020
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Constitueix l'objecte d'aquesta contractació, el subministrament d'equipaments i de serveis museogràfics per al Centre de Interpretació Americanos del municipi de Sant Pere de Ribes, d'acord amb el projecte aprovat, redactat per l'empresa "Kultura. Idees i estratègies per al patrimoni, S.L".
Pressupost de licitació:
95.311,60 € sense IVA 115.327,04 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Garraf
Termini de presentació d'ofertes:
05/02/21 23:59 h
Observacions:
Les actuacions descrites en aquest plec, promogudes pel Consell Comarcal del Garraf, s'emmarquen dins de l'operació "Garraf: camins, patrimoni i natura" cofinançat pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020, eixos prioritaris 4 i 6, d'acord amb l'Ordre GAH/45/2016, de 7 de març, per la qual s'aprovaven les seves bases reguladores (DOGC número 7078, de 14 de març de 2016), i que ha estat seleccionada d'acord amb el contingut de la Resolució GAH/2372/2017, de 10 d'octubre, de segona modificació de la Resolució GAH/1214/2017, de 26 de maig, per la qual se seleccionen les operacions de les entitats locals susceptibles de cofinançament pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020, eixos prioritaris 4 i 6, que subvenciona la despesa elegible en un 50% mitjançant els fons europeus. Aquesta subvenció pertany al tram local del FEDER, concedit i gestionat per la DGAL del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
Valor estimat del contracte:
95.311,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Ampliació termini de garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92522000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditació del volum anual de negocis en l'àmbit al que es refereix el contracte (subministrament equipaments museogràfics) referit a l'any de major volum dels tres últims conclosos, per import, com a mínim, de 142.967,40 ¤ (és a dir, equivalent a 1,5 vegades l'anualitat mitjana del contracte, d'acord amb l'article 87.1 de la LCSP).
Mínim d'acreditació:
142.967,40 €
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import mínim de 300.000,00 ¤.
Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Caldrà acreditar experiència suficient en la realització de les feines anàlogues a les que constitueixen l'objecte del contracte (és a dir, s'entén com feines anàlogues haver realitzat subministrament d'equipaments museogràfics).

S'acreditarà mitjançant aportació de certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent (en cas de treballs realitzats per al sector públic) o certificats equivalents o declaració del empresari en cas de treballs realitzats per al sector privat, als quals s'acompanyarà dels documents que acreditin la realització de la prestació.

En qualsevol cas, els certificats o documents corresponents comprendran els treballs realitzats en el curs dels darrers 3 (tres) anys.
Per altra banda, no es considerarà que l¿empresa té suficient solvència tècnica, si no pot acreditar haver executat com a mínim DOS (2) feines / subministraments de tipologia anàloga a la que constitueix l¿objecte del contracte.
Observacions:
Consultar el PCAP i Quadre de característiques en relació a l'acreditació de la solvència tècnica per feines anàlogues.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
L'empresa s'ha de comprometre, mitjançant declaració responsable, de dedicar o adscriure a l'execució del contracte els mitjans personals i/o materials suficients per a satisfer-lo correctament, definits al Projecte.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya