Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

203/2019 Concurs de projectes per l'adjudicació dels serveis d'arquitectura relacionats amb la rehabilitació integral del mercat de Campoamor de Sabadell.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sabadell
Codi d'expedient:
203/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Restringit
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades de la decisió de no adjudicar o subscriure el contracte

 
Tipus d'anul·lació :
Decisió de no adjudicar un contracte
Descripció de la decisió de no adjudicar o subscriure el contracte :
Mitjançant acord de la Junta de Govern Local s'ha adoptat la decisió de no adjudicar el contracte, per raons d'interès públic. Atesa la conjuntura actual, es fa necessari el replanteig de les inversions municipals prioritàries atenent les necessitats de la ciutadania.Atès que la part principal de l'encàrrec ja no s'ajusta a les necessitats que hi ha en aquests moments, existeix per tant hi ha la necessitat de definir novament el programa de l'espai que ocupa l'actual mercat de Campoamor, objecte principal del concurs d'arquitectura. Es decideix no adjudicar el contracte del concurs de projectes per la rehabilitació integral del mercat de Campoamor de Sabadell i millora dels espais lliures del seu entorn, perquè el programa del concurs no s'ajusta segons les raons argumentades , la seva adjudicació suposaria disposar d'un projecte constructiu sense continuïtat en obra i en conseqüència una despesa innecessària.
Data de la decisió de no adjudicar o subscriure el contracte :
28/09/20
Número d'ofertes rebudes:
15

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya