Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contractació del subministrament e instal·lació de mesures per a la renovació i millora de les instal·lacions d'enllumenat públic als polígons industrials de Viladecavalls

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecavalls
Codi d'expedient:
X2020001058
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació del subministrament e instal·lació de mesures per a la renovació i millora de les instal·lacions d'enllumenat públic als polígons industrials de Viladecavalls
Pressupost de licitació:
47.646,88 € sense IVA 57.652,72 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Viladecavalls
Termini de presentació d'ofertes:
22/08/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
47.646,88 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45316100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis, en els últims tres (3) anys finalitzats.
- Mínim: Per un import mínim igual al pressupost base de licitació sense IVA en el conjunt del tres (3) exercicis esmentats.
Observacions:
Mitjà d'acreditació: Comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari hi estigués inscrit; en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil, segons allò establerta l'article 11.4 del RD 1098/2001.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals subministraments i serveis realitzats en els últims cinc (5) anys que inclogui objecte, import, dates i el destinatari, públic o privat d'aquests, signada pel representant legal de l'empresa.
¿ Mínim: En aquesta relació ha de constar els subministraments i instal·lacions, de característiques similars a l'objecte del contracte, per un import mínim igual al pressupost base de licitació sense IVA en algun dels cinc (5) exercicis esmentats.
Observacions:
¿ Quan a les instal·lacions s'hagin realitzat en entitats del sector públic, cal aportar certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
¿ Quan a els subministraments s'hagin realitzat en entitats del sector privat, mitjançant un certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquestes instal·lacions o a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració jurada signada pel representant legal de l'empresa licitadora.
¿ Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, de què es disposi per a l'execució del contracte, especialment aquells encarregats del control de qualitat.
Mínim: En aquesta relació ha de constar un mínim de dos instal·ladors electricistes de categoria especialista amb tres anys d'experiència en la instal·lació de llumeneres d'enllumenat públic.
Documentació acreditativa del personal: Cal aportar els currículums vitae degudament signats i original o còpia compulsada de les titulacions i carnets d'instal·lador.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya