Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Direcció facultativa, coordinació de seguretat i salut i control de la qualitat de les obres de reforma de la instal·lació de climatització del Palau Centelles i del seu edifici annex situat al carrer de Gegants, 2 de Barcelona. Exp. PR-2020-142.

Òrgan de contractació:
Departament de la Presidència
Codi d'expedient:
PR-2020-142
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Aquest contracte de serveis es configura com un contracte complementari al contracte d'execució de les obres de reforma de la instal·lació de la climatització del Palau Centelles i l'edifici annex situat al carrer de Gegants, 2, de Barcelona (expedient PR-2020-141).
Pressupost de licitació:
95.780,00 € sense IVA 115.893,80 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
07/07/20 12:00 h
Observacions:
1. Expedient tramitat per urgència, d'acord amb l'art. 119 LCSP. Per tant, els terminis de la fase de licitació,, adjudicació i formalització es redurian a la meitat. En concret, atenció al termini de sol·lciitud de visites que queda reduït a 5 dies abans de la finalització del termini de presentacions de proposicions.
2. En el Sobre Digital, trobareu el DEUC en versió catalana (un DEUC per a cada lot) i en aquest anunci es facilita a títol informatiu. Per emplenar el DEUC en versió castellana, podeu utilitzar el servei en línia del Ministeri d'Hisenda: https://visor.registrodelicitadores.gob.es/espd-web/filter?lang=es. El DEUC en versió castellana també s'ha d'incorporar al Sobre Digital.
3. Expedient de despesa pluriennal, d'acord amb l'autorització del Govern de 23/06/2020.
4. Certificat de la visita de les dependències objecte d'aquesta licitació: Es recomana a les empreses que vulguin presentar-se a la licitació que sol·licitin una visita a les dependències objecte de contracte. Es molt recomanable assistir-hi per la complexitat que impliquen els espais on s'ubiquen les instal·lacions a l'hora d'accedir i treballar-hi, així com per tal de visualitzar les possibles afectacions als elements patrimonials de l'edifici.
Per assistir a la visita hauran d'enviar un correu electrònic indicant, el nom de l'empresa i el nom, cognoms i NIF de les persones que assistiran a la visita. S'admetrà un número màxim de 2 persones per empresa.
Per a: manteniment.presidencia@gencat.cat
A/c: obres_serveis.presidencia@gencat.cat
No s'acceptaran sol·licituds de visita 5 dies(veure apartat 1 de les observacions)abans de la finalització del termini de presentacions de proposicions.
Una vegada rebudes les sol·licituds la Sub-direcció General d'Obres i Serveis (SGOS) concertarà les visites i indicarà a les empreses la data i hora en què es realitzarà la visita en la resposta que s'enviarà per correu electrònic a cadascuna de les empreses que ho hagin sol·licitat.
El punt de trobada serà el Carrer de Gegants, 2, 08002 de Barcelona.
El certificat de la visita, emès pel Departament de la Presidència, ha de ser inclòs en el Sobre A de documentació administrativa de cadascuna de les empreses licitadores.
Valor estimat del contracte:
95.780,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Subjectiu: Experiència del director d'obra
Ponderació: 15.00 - Criteri: Subjectiu: Experiència del tècnic d'instal·lacions especialista en climatització que formarà part de la direcció d'execució de l'obra:
Ponderació: 5.00 - Criteri: Subjectiu: Experiència del tècnic en obra civil que formarà part de direcció d'execució de l'obra:
Ponderació: 5.00 - Criteri: Subjectiu: Experiència del tècnic que efectuarà la coordinació de la seguretat i salut
Ponderació: 40.00 - Criteri: Automàtic: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Automàtic: Increment del número de visites mínimes
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71247000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Xifra anual de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, en relació al millor exercici dins dels tres darrers anys disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats empresarials, per un import igual o superior a 50.000,00 ¤ (IVA exclòs).
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Serveis o treballs d'igual o similar naturalesa a l'objecte del contracte realitzats en els darrers tres anys. L'import anual dels serveis o treballs d'igual o similar naturalesa realitzats durant l'anualitat de major execució del període de tres anys esmentat serà de, com a mínim, 50.000,00 ¤, IVA exclòs. Aquest criteri de solvència tècnica no és aplicable a les empreses de nova creació (*)
Observacions:
(*) El criteri de solvència tècnica aplicable a les empreses de nova creació, és a dir, aquelles que tinguin una antiguitat inferior a 5 anys, el nombre mínim de la plantilla de l'empresa haurà de ser de: 2 treballadors amb titulació de grau d'enginyeria industrial, i d'1 treballador amb alguna de les titulacions següents: enginyer tècnic industrial, arquitecte tècnic, grau d'enginyeria industrial o d'arquitectura i 1 directiu. (art 90.4 LCSP).

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya