Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de redacció del projecte executiu del pavelló doble poliesportiu « EL MOLINET»

Òrgan de contractació:
Reus Esport i Lleure SA
Codi d'expedient:
SRV 2019 0268
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
SUSPENSIÓ DEL TERMINI DE PRESENTACIÓ D'OFERTES Òrgan de contractació: Reus Esport i Lleure SA Codi d'expedient: SRV 2019 0268 Descripció: S'informa als licitadors QUE ES SUSPÈN EL TERMINI DE PRESENTACIÓ D'OFERTES i que per tant NO ENVIïN CAP OFERTA FINS A NOU AVÍS perquè s'han detectat errors en la ponderació i formulació dels criteris d'adjudicació. UN COP RESOLTES i tramitades aquests correccions ES PUBLICARÀ en aquest espai de licitació LA VERSIÓ CORRECTA DELS DOCUMENTS DE LA LICITACIÓ AFECTATS per aquests errors i ES DONARÀ NOVAMENT UN TERMINI DE 15 DIES NATURALS PER FORMULAR OFERTA. *De moment per motius informàtics s'amplia el termini de presentació d'ofertes només pel motiu que l'expedient no caduqui a la plataforma PERÒ INSISTIM QUE FINS A LA PUBLICACIÓ DE LES CORRECCIONS i que serà oportunament publicat en aquest espai de licitació i que anirà acompanyat d'un nou termini de presentació d'ofertes NO S'HAN DE PRESENTAR OFERTES. **Les ofertes que es presentin entre aquest avís i el nou termini que s'atorgui a partir de la futura publicació de les correccions no seran admeses.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei d'arquitectura (de caràcter intel·lectual) per a la redacció del projecte executiu del pavelló doble poliesportiu «El Molinet», annex a l'IES Roseta Mauri d'acord amb el plec de prescripcions tècniques ( en endavant PPT) i els seus adjunts, entre ells, el projecte bàsic.
Pressupost de licitació:
54.000,00 € sense IVA 65.340,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos 20 dies
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
19/12/19 15:00 h
Observacions:
1) A l'eina del sobre digital es troben els models d'oferta editables, així com el DEUC en pdf
2) Els annexos 1,2 i 3 del plec de prescripcions tecniques, es troben ubicats a l'espai de licitació a l'apartat "Documentació" per tant en pdf idenpedent del que és l'annex 9 anomenat "Plec de prescripcions tècniques".
3) Els criteris d'adjudicació 2 i 7 tenen llindar mínim de puntuació de 4 i 6 punts respectivament que si no s'assoleixen suposen l'exclusió de l'oferta.
4) El termini de presentació d'ofertes pel procediemnt obert es de 15 dies naturals, tanmateix s'amplia 1 dia més fins el dia 13-12-2019 a les 15:00 per fer coincidir la finalització del termini amb horari d'anteció per possibilitar assistir als licitadors en la presentació d'ofertes.
5) Les dates dels actes d'obertura de sobres B i C s'informaran en aquest espai de licitació amb antel.lació a la seva celebració.
6) Atès que la plataforma no permet posar a l'espai habiltat mes d'un CPV es copien tot seguit els que apliquen:
71242000-6 Elaboració de projectes i dissenys,pressupostos
71200000-0 Serveis d'arquitectura i serveis connexes
71000000-8 Serveis d'arquitectura, construcció, enginyeria i inspecció
7) La solvència que requereix a l'annex 3 del plec, sense perjudici del seu compliment en els termes que expressen l'annex i el plec, no s'ha d'incloure en cap dels sobres ni A,ni B ni C que conformen l'oferta, ja que la seva acreditació documental només l'haurà de realitzar el licitador que resulti proposat com adjudicatari. Per tant, l'annex 3 és solvència i no va a l'oferta. El que s'ha d'incoporar a l'oferta és el que consta a l'annex 4 " Criteris d'adjudicació" mitjançant els models d'oferta que s'inclouen a l'annex 2.
8) Els documents que es presentin als diferents sobres del sobre digital , en cas que presentin problemes de volum poden comprimir-se amb zip o rar, però cal esgotar la possiblitat de la carrega individual si el sistema ho permet
Valor estimat del contracte:
54.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 42.00 - Criteri: PREU
Ponderació: 16.00 - Criteri: EXPERIÈNCIA
Ponderació: 13.00 - Criteri: MILLORA D'EQUIP
Ponderació: 4.00 - Criteri: MAQUETA
Ponderació: 4.00 - Criteri: REDUCCIO TERMINI
Ponderació: 3.00 - Criteri: RENDERS
Ponderació: 18.00 - Criteri: JUDICI DE VALOR: PROPOSTA D'URBANITZACIO EXTERIOR
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71242000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança responsabilitat per riscos professionals Import mínim
Mínim d'acreditació:
54.000,00 €
Observacions:
La mateixa per a Empreses de nova creació
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Arquitecte superior col.legiat exercent
Observacions:
La mateixa per a Empreses de nova creació
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
En els últims 10 anys, haver redactat el projecte executiu de les obres de construcció d' un equipament públic o privat , usos: sanitari, social, educatiu, cultural, comercial, industrial, residencial, serveis administratiu (esportius exclosos, es tenen en compte en els criteris d'adjudicació) d'una


superfície mínima 1.400 m2 i PEM mínim: 500.000¤. Tipus d'actuació: Edifici/equipament de nova construcció o almenys pel que fa al 80% de la superfície construïda. Dades que s'han d'acreditar : autoria, tipologia d'obra, superfície i pem o pec.
Observacions:
Per empreses de nova creació: en els mateixos termes i sotmès als mateixos mitjans d'acreditació però relatius a l'experiència professional individual del personal titulat adscrit al contracte, no de l'empresa de nova creació.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya