Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTACIÓ DE L`EXECUCIÓ DE LES OBRES DEL REVISAT DEL PROJECTE DE REFORMA I AMPLIACIÓ DE LA BIBLIOTECA JOSEP PLA DE LES ROQUETES

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Codi d'expedient:
28/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres descrites en el projecte bàsic i executiu de la reforma i ampliació de la Biblioteca Josep Pla, ubicada al parc Pompeu Fabra, s/n de les Roquetes, aprovat definitivament mitjançant acord de la Junta de Govern Local de data 3 de setembre de 2019.

L'accés principal se situa a la planta baixa, en contacte directe amb el parc i a continuació de L'Espai, en el qual s'hi situa la zona d'acollida general, l'espai de suport, amb dues sales de treball per a grups reduïts i les comunicacions verticals d'accés al a primera planta. També acollirà un espai per a l'autopréstec i un altre per a exposició de novetats, permetent un millor funcionament de la biblioteca i apropant el contingut d'aquesta a l'exterior.

La zona general de la biblioteca i l'àrea jove es troben en contacte directe amb l'exterior mentre que els usos que no necessiten il·luminació natural (com magatzems, office per treballadors i banys) s'ubiquen al fons de la sala.

L'aula de formació se situarà en contacte amb l'àrea jove, que es planteja com a bloc que pot funcionar de forma independent de la resta de la biblioteca.

La sala del fons general s'organitza situant prestatgeries en el seu perímetre, incorporades amb les portes i les divisòries, permetent millorar la fluïdesa de les circulacions i ampliant l'espai lliure al centre d'aquest espai. S'augmenten els espais de lectura i treball, incorporant també taules electrificades.

En la mateixa planta s'augmenta la quantitat de serveis higiènics, dimensionant-los correctament amb el nombre d'usuaris previstos.

A la planta primera s'hi ubiquen la zona infantil, que pràcticament duplica la seva superfície, i l'espai polivalent, amb accés directe des de l'exterior.

Pressupost de licitació:
551.065,33 € sense IVA 666.789,05 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Pere de Ribes
Termini de presentació d'ofertes:
10/02/20 23:59 h
Observacions:
El projecte d'obra el podreu consultar en el següent enllaç:
https://www.santperederibes.cat/ajuntament/informaciourbanistica/projectes/vigents#83%20AD%20BIBLIOTECA%20JOSEP%20PLA
Valor estimat del contracte:
661.278,40 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
13/02/20 10:45 Sala d'Alcaldia, Plaça de la Vila, 1 Sant Pere de Ribes.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte únicament serà prorrogable, en el cas que durant el termini d'execució es produeixi algun dels supòsits de modificacions del contracte, si s`escau, contemplats en la clàusula 2.6 del PCAP , de conformitat amb l`article 204 de la LCSP.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Memòria descriptiva del procés d¿execució
Ponderació: 12.00 - Criteri: Pla d'obres
Ponderació: 8.00 - Criteri: Memòria de seguretat i salut
Ponderació: 6.00 - Criteri: Pla de gestió mediambiental
Ponderació: 4.00 - Criteri: Pla de presentació de la documentació de tancament de l¿obra
Ponderació: 30.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 12.00 - Criteri: Contractació de persones amb dificultats d¿inserció laboral
Ponderació: 8.00 - Criteri: Acreditació de l¿experiència de l¿equip de treball
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45212330
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Segons clàusula 1.10.3 del PCAP
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Disposar de l'habilitació empresarial o professional següent:

Inscripció en el Registre d'empreses Acreditades de la Comunitat Autònoma on radiqui el domicili social de l'empresa, d'acord amb el que disposa l'article 4 de la Llei 32/2006, de 18 d'octubre, reguladora de la subcontractació al sector de la construcció.

¿ Adscriure, d'acord amb l'article 76.2 LCSP, els mitjans personals i materials que indicarà mitjançant relació i que, en particular, haurà de comprendre els següents:


- Delegat d'obra: Titulat amb la capacitat suficient per a representar a l'empresa en tot allò que afecti l'execució de l'Obra. El titulat proposat com a delegat d'obra haurà de tenir la titulació acadèmica i professional idònia a les especialitats tècniques necessàries i adequades per a l'exercici de les funcions que ha de desenvolupar. El titulat proposat podrà posseir la titulació comunitària homologable.
Presentació currículum professional

- Cap d'obra: La persona amb qui l'Ajuntament i la direcció d'obra tractarà. Cal que tingui un coneixement exhaustiu dels treballs que s'estan realitzant: control de l'execució dels treballs realitzats, control del planning d'obra, pressupost, contractacions, seguretat, prevenció.
Cal que assisteixi a totes les visites d'obra acordades, normalment 1 cop per setmana.
Assistència a l'obra el necessari per desenvolupar la feina amb rigor i professionalitat.

Titulació: El/la cap d'obra haurà d'estar en possessió del títol d'aquitecte/a, arquitecte/a tècnic/a o enginyer tècnic/a competent per el tipus d'obra a executar.

Haurà d'acreditar una experiència mínima de 5 anys en obres anàlogues a l'objecte del contracte: actuacions de millora i /o reforma interior i/o obra nova d'un edifici en un entorn urbà per un import superior a 500.000 euros IVA exclòs.

Acreditació documental: còpia del títol acadèmic i currículum professional.

- Responsable de seguretat i salut: La persona amb qui l'Ajuntament i el coordinador de seguretat i salut tractarà. Cal que tingui un coneixement exhaustiu dels temes de seguretat i salut a les obres d'edificació. Cal que assisteixi a totes les visites d'obra amb el coordinador de seguretat i salut.

Titulació: còpia de la titulació mínima de tècnic de prevenció de riscos laborals i currículum professional.

Haurà d'acreditar una experiència mínima de 5 anys en obres anàlogues a l'objecte del contracte: actuacions de millora i /o reforma interior i/o obra nova d'un edifici en un entorn urbà per un import superior a 500.000 euros IVA exclòs.


- Encarregat d'obra: Persona que estigui a temps complet a l'obra, la funció de la qual és organitzar i coordinar els treballs dels diferents professionals que intervenen a l'obra. Desenvolupar tasques de recurs preventiu que s'ajusti al Real Decret 604/2006, en concret l'article 2. Disposició addicional única. Presència de recursos en "obras de construcción"

Titulació: Experiència en el procés constructiu. Com a mínim haurà de tenir la categoria corresponent a oficial de primera paleta

Haurà d'acreditar una experiència mínima de 5 anys en obres anàlogues a l'objecte del contracte: actuacions de millora i /o reforma interior i/o obra nova d'un edifici en un entorn urbà per un import superior a 500.000 euros IVA exclòs.

Acreditació curs de Prevenció de Riscos Laborals de 60 hores.
Currículum professional

Els documents han d'indicar la titulació, el nom i NIF de les persones anomenades i hauran d'anar signats pel licitador i per la persona proposada acceptant el nomenament.

Dits nomenaments poden recaure en el mateix o diferents tècnics. El licitador, en cas d'ésser adjudicatari del Contracte, no podrà substituir el delegat d'obra ni el cap d'obra sense la prèvia conformitat escrita de l'Ajuntament.

El compromís d`adscripció de mitjans materials i/o personals s`integrarà en el contracte, com a obligació essencial del contracte als efectes previstos a l` article 211.1.f) de la LCSP.
Classificació empresarial:
Inscripció en el Registre d'empreses Acreditades de la Comunitat Autònoma on radiqui el domicili social de l'empresa, d'acord amb el que disposa l'article 4 de la Llei 32/2006, de 18 d'octubre, reguladora de la subcontractació al sector de la construcció.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya