Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

DINAMITZACIÓ I GESTIÓ DEL CENTRE CÍVIC TOMASA CUEVAS DEL DISTRICTE DE LES CORTS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Unitat de contractació:
Districte de les Corts
Codi d'expedient:
19002317
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'esplai, culturals i esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present document és la contractació de serveis per a la dinamització i la gestió del centre cívic Tomasa Cuevas situat al carrer Dolors Masferrer, 33-35 del Districte de les Corts de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Pressupost de licitació:
308.585,32 € sense IVA 373.388,24 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/09/19 - 31/08/21
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
28/05/19 23:59 h
Observacions:
Les proposicions es poden presentar a l'oficina del Registre General del Districte de Les Corts situada a la plaça Comas, 18, planta baixa o a l'oficina del Registre General situada a la Plaça Sant Miquel (Edifici Novíssim, planta baixa). També podran presentar-se a qualsevol altra oficina del Registre General municipal.
Si l'últim dia és festiu a la ciutat de Barcelona, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent.
També es poden presentar les proposicions per correu o missatgeria, sempre dins del termini de presentació d'ofertes establert. En aquest cas, l'empresa ha de justificar la data d'imposició de la tramesa i anunciar a l'òrgan de contractació la remissió de l'oferta, mitjançant tèlex, fax, telegrama o per correu electrònic, com a màxim, el darrer dia del termini de presentació d'ofertes.
La comunicació per correu electrònic anunciant que s'ha remès l'oferta serà vàlida si hi consten la data de transmissió i recepció del correu electrònic, el contingut íntegre de les comunicacions, i si s'hi identifiquen de manera fefaent les persones que remeten i les persones destinatàries. Transcorreguts deu dies naturals des de l'acabament del termini de presentació de proposicions sense que hagi arribat l'oferta enviada per correu a l'òrgan de contractació, aquesta no serà admesa en cap cas.
Les ofertes presentades fora d'aquest termini no seran admeses.
Valor estimat del contracte:
462.877,98 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La pròrroga serà per un període d'un any, fins al 31 d'agost de 2022. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Criteris que depenen Judici de Valor
Ponderació: 70.00 - Criteri: Criteris avaluables automàticament
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
- D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis en l'àmbit d'aquest contracte referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un import igual o superior a 400.000 euros. En el cas què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Mínim d'acreditació:
400.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 400.000 euros.
Mínim d'acreditació:
400.000,00 €

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya