Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Execució de les obres de millora de l'aíllament i les instal·lacions de l'Escola Bressol Municipal Marta Mata de Canovelles

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Canovelles
Codi d'expedient:
1080/02019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Aïllament tèrmic, acústic i antivibratori
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Assolir les intervencions constructives que permetin recuperar la capacitat d'aíllament, en condicions legals i reals per part de l'edifici i redimensionar el disseny i prestacions de les instal·lacions actuals, bàsicament pel que fa a la climatització i a la ventilació interior.
Pressupost de licitació:
207.207,74 € sense IVA 250.721,37 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/07/19 - 31/08/19
Àmbit geogràfic:
Canovelles
Termini de presentació d'ofertes:
27/05/19 23:59 h
Observacions:
Els codis CPV que corresponen són 45320000-6 i 45331200-8
Valor estimat del contracte:
227.928,51 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
30/05/19 13:00 Sala Ma. LLuisa Prat Sala de Plens de l'Ajuntament de Canovelles
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Proposició econòmica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Ampliació del termini de garantia
Ponderació: 20.00 - Criteri: Millora dels materials d'execució de l'obra
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45320000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador en els tres últims anys finalitzats. Import mínim anual en algun dels tres exercicis esmentats de 300.000,00 ¤. Import net de la xifra de negocis que consti als comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, l'empresari hi estigués inscrit; en cas contrari, els dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de les obres executades en el curs dels últims cinc anys, corresponents al mateix grup o subgrup de classificació al que correspon el contracte.
Mínim exigit: S'ha d'acreditar haver executat obres amb un import anual acumulat en l'any de major execució per import mínim de 150.000,00 ¤.
Acreditació documental: Certificats de bona execució per a les obres més importants; aquests certificats indicaran l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i es precisarà si es van realitzar segons les regles per les quals es regeix la professió i es van realitzar correctament; en el seu cas, els esmentats certificats de bona execució de les obres incloses en la relació, si el seu destinatari fos una entitat del sector públic, podran ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat contractant de les obres.
D'acord amb la previsió de l'article 88.2 LCSP, les empreses de nova creació, entenent com a tals les que tinguin una antiguitat, computada des de la data d'inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, declararan la seva solvència tècnica segons el criteri següent:

Els títols o acreditacions acadèmiques o professionals del personal tècnic, el nombre de tècnics i la seva experiència professional mínima han de ser els següents: un tècnic mig o superior en arquitectura o enginyeria i un encarregat amb experiència mínima de 2 anys en obra executant treballs similars als proposats al contracte.
Mínim d'acreditació:
150.000,00 €
Classificació empresarial:
La solvència econòmica i tècnica i professional o tècnica mínima requerida als apartats anteriors, pot acreditar-se també, de forma voluntària i alternativa, amb la classificació empresarial en el/s grup/s, subgrup/s i categoria/es que tot seguit es detallen: Grup C, Subgrup 7 Categoria 2 (antiga c)

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya