Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Auditoria financera sobre els comptes anuals de Ports de la Generalitat

Òrgan de contractació:
Ports de la Generalitat
Codi d'expedient:
PORT-2019-00014
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de comptabilitat, auditoria i tenidoria de llibres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Auditoria financera sobre els comptes anuals de Ports de la Generalitat
Pressupost de licitació:
37.055,70 € sense IVA 44.837,25 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/10/19 - 01/10/22
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
13/05/19 13:00 h
Observacions:
Aquest contracte té per objecte la realització dels serveis d'auditoria financera dels comptes anuals i la liquidació pressupostària referents a l'exercici 2019, 2020 i 2021, atès que de conformitat amb el que disposa l'article 71 del Decret Legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, Ports de la Generalitat resta subjecte al control financer.
Valor estimat del contracte:
49.407,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C) :
11/06/19 09:30 C/ Doctor Roux, 59-61, entresol, 08017 Barcelona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es preveu una pròrroga d'1 any del contracte, fins el 30 de setembre de 2023.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 48.00 - Criteri: Proposta tècnica
Ponderació: 2.00 - Criteri: Foment de la formació de nous graduats mitjançant contractes de pràctiques
Ponderació: 40.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 8.00 - Criteri: Qualificació i experiència del personal que executarà el contracte
Ponderació: 2.00 - Criteri: Estabilitat en l'ocupació de les persones treballadores que executaran el contracte
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79212100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negoci de l'empresa licitadora referit a l'any de major volum de negoci dels darrers tres anys per un import igual o superior de 74.111,40 euros, quantitat que com a màxim suposa una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
L'acreditació de la suficiència d'aquest mitjà de solvència s'ha de fer mitjançant l'aportació dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresa està inscrita en aquest registre, i en cas contrari pels dipositats al registre oficial en el qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil han d'acreditar el volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
D¿acord amb l¿article 90.1b) de la LCSP, i l¿article 67.7b) del seu reglament, es proposa requerir als licitadors la següent solvència tècnica següent:

1) Empreses especialitzades en l¿àmbit de l¿auditoria en el sector públic (art. 90.1a) LCSP). La forma de garantir que les empreses tenen el perfil requerit és a través de la demostració d¿haver disposat, en el passat, de contractes similars a l¿objecte del contracte (auditoria en el sector públic). L¿acreditació s¿ha d¿efectuar mitjançant la relació dels principals serveis efectuats en els tres últims anys, de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l¿objecte del contracte, l¿import anual acumulat dels quals l¿any de més execució sigui igual o superior al 70 per cent de l¿anualitat mitjana del contracte i un mínim de 3 auditories en el sector públic en un dels 3 anys.

2) Indicació del personal tècnic que participarà en el contracte i de les seves titulacions acadèmiques i professionals. L¿equip de treball necessari per a desenvolupar el servei contractat estarà integrat per experts que disposin d¿experiència, de forma que quedi acreditada la seva capacitat per desenvolupar-la i serà com a mínim, un equip format per:

¿ Un/a soci/sòcia auditor/a ROAC.
¿ Un/a gerent/cap d¿equip
¿ Un/a tècnic/a avançat/da.
¿ Un/a tècnic/a ajudant/ta.

Un/a soci/sòcia auditor/a: ha de tenir una experiència mínima de 10 anys en treballs d¿auditoria de comptes anuals, i haver realitzat almenys 3 auditories de comptes anuals en l¿àmbit del sector públic en un dels 3 últims anys previs al contracte, i estar degudament inscrit/a en el Registre Oficial d¿Auditoris de Comptes (ROAC). Aquestes circumstàncies s¿acreditaran mitjançant el currículum professional, una declaració jurada que les dades que es fan constar són verídiques i el certificat d¿inscripció en el ROAC.

Un/a gerent/cap d¿equip: ha de tenir una experiència mínima de 5 anys en treballs d¿auditoria de comptes anuals, haver realitzat almenys 3 auditories de comptes anuals en l¿àmbit del sector públic en un dels 3 últims anys previs al contracte. Aquestes circumstàncies s¿acreditaran mitjançant el currículum professional, una declaració jurada que les dades que es fan constar són verídiques.

Un/a tècnic/a avançat/da: haurà de tenir la titulació superior en ciències econòmiques, una experiència mínima de 3 anys en treballs d¿auditoria de comptes anuals i haver realitzat almenys 1 auditoria de comptes anuals en l¿àmbit del sector públic en un dels 3 últims anys previs al contracte. Aquestes circumstàncies s¿acreditaran mitjançant el currículum professional i una declaració jurada que les dades que es fan constar són verídiques.

Un/a ajudant/ta: haurà de tenir la titulació superior en ciències econòmiques i una experiència mínima d¿1 any en treballs d¿auditoria de comptes anuals. Aquestes circumstàncies s¿acreditaran mitjançant el currículum professional i una declaració jurada que les dades que es fan constar són verídiques.

Notes sobre l¿acreditació de la solvència:

1. Es considerarà titulació superior en ciències econòmiques a: Llicenciatura/Estudi de Grau en Administració i Direcció d¿Empreses; Llicenciatura/Estudi de Grau en Economia; Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials o qualsevol altra llicenciatura o estudi de grau emès per les Facultats d¿Economia i Empresa amb efectes habilitats per a l¿exercici de la professió d¿Economista.

L¿equip de treball no podrà ser modificat en el transcurs dels treballs sense el consentiment de la responsable de l¿Àrea economicofinancera.

La solvència requerida, es considera proporcional i vinculada directament amb l¿objecte del contracte, i per tant, ajustada als termes de l¿article 26, 87 i 90 de la LCSP.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya