Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTACIÓ DEL SERVEI DE REPARTIMENT D'ÀPATS A DOMICILI ADREÇATS A PERSONES MAJORS DE 64 ANYS I PERSONES DEPENDENTS QUE VISQUIN A GIRONA, I ALS SERVEIS DE MENJADOR PER A LA GENT GRAN A LA CIUTAT DE GIRONA, RESERVAT A CENTRES ESPECIALS DE TREBALL

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Girona
Codi d'expedient:
2019006897
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El contracte té per objecte la prestació, per part de l'empresa adjudicatària, del servei de repartiment d'àpats a domicili adreçat a persones majors de 64 anys i persones dependents que visquin a Girona, i dels serveis de menjadors per a la gent gran a la ciutat de Girona.

Consisteix en l'elaboració i el transport dels àpats al domicili de les persones usuàries i els menjadors per a la gent gran, segons el règim previst en el plec de prescripcions tècniques.

Els serveis consistiran en el següent:

a) Servei de repartiment d'àpats a domicili, adreçat a les persones majors de 64 anys amb dependència temporal o permanent i manca de suport familiar i social que tenen dificultats a causa de la manca d'autonomia a l'hora de seguir una alimentació correcta.
b) Servei de Menjador de Santa Eugènia i Servei de Menjador de Barri Vell, adreçats a les persones grans residents a Girona, majors de 60 anys que siguin perceptores de pensiones incompatibles amb el treball. També podran ser usuàries del servei les persones amb edat compresa entre els 55 i els 60 anys, amb el mateix tipus de pensió que els anteriors, sempre que sigui a proposta de un/a treballador/a social.
Pressupost de licitació:
304.996,00 € sense IVA 335.495,60 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
03/04/19 14:00 h
Observacions:
El contracte es reserva a entitats que ostentin la condició de Centres Especials de Treball a fi i efecte d'afavorir i promoure la inserció de determinats col·lectius amb risc d'exclusió social, concretament de les persones amb discapacitat, tal i com indica la disposició addicional quarta de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic (LCSP) transposada per les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.
El Centre Especial de Treball que concorri ha de reunir els requisits contemplats en l'article 43 del Real Decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva inclusió social.
El Centre Especial de Treball que concorri ha de reunir els requisits contemplats en l'article 43 del Real Decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva inclusió social.
Valor estimat del contracte:
731.990,40 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques ( ) :
15/04/19 13:00 Sobre 2 - Sala de Junta de Govern Local // Sobre 3 - 26/04/19 - 13:00 h
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar, per períodes anuals, fins a un màxim de 2 anys més.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 45.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 15.00 - Criteri: Oferta de menús dietèticament equilibrats
Ponderació: 15.00 - Criteri: Protocols que incloguin els processos de treball
Ponderació: 12.00 - Criteri: Protocols de seguretat alimentària i millores ambientales
Ponderació: 8.00 - Criteri: Organització del treball
Ponderació: 5.00 - Criteri: Mitjà transport utilitzat pel repartiment d'àpats
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
55322000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
La solvència econòmica i financera de l'empresari s'acreditarà pel següent mitjà:
Declaració sobre el volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit d'activitat al que es refereix el contracte, referit al millor exercici dins dels tres darrers exercicis disponibles en funció de la data de constitució o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències de l'esmentat volum de negocis. El volum anual de negocis de l'empresa en algun dels exercicis acreditats haurà de ser igual o superior al valor estimat del contracte.

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estés inscrit al registre, i en cas contrari per les dipositades al registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Observacions:
Alternativament, la següent classificació:

Grup M) Serveis especialitzats
Subgrup.6. Hosteleria i serveis de menjar
Categoria 1. O A.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La solvència tècnica o professional s'haurà d'acreditar de la següent manera:
Amb una relació dels principals serveis o treballs realitzats, de naturalesa igual o similar als que constitueixen l'objecte del contracte, efectuats durant els últims tres anys, amb indicació del seu import, dates i destinatari, públic o privat dels mateixos. Els serveis efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari. En el seu cas aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent. En qualsevol cas, caldrà presentar una certificació de bona execució en el que s'acrediti haver executat un servei de característiques similars referits als serveis de repartiment d'àpats a domicili i/o en menjadors socials per a persones grans.
Observacions:
Alternativament, la següent classificació:

Grup M) Serveis especialitzats
Subgrup.6. Hosteleria i serveis de menjar
Categoria 1. O A.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya