Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

contracte de serveis per la gestió de la llar d'infants municipal de Solsona

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Solsona
Codi d'expedient:
170/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'educació i formació professional
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
contracte de serveis per la gestió de la llar d'infants municipal de Solsona
Pressupost de licitació:
409.290,18 € sense IVA 409.290,18 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Espanya
Termini de presentació d'ofertes:
03/04/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
858.580,36 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre B) :
08/04/19 13:00 Ajuntament de Solsona
Obertura de pliques (Sobre C) :
30/04/19 12:00 Ajuntament de Solsona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
dues pròrrogues d'un any
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 04/03/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: contingut del projecte pedagògic
Ponderació: 25.00 - Criteri: contingut del projecte organitzatiu del centre
Ponderació: 10.00 - Criteri: contingut del projecte de treball en xarxa
Ponderació: 15.00 - Criteri: increment de retribucions als treballadors per sobre de la quantitat que fixa el conveni colectiu de l'àmbit estatal de centres d'assistència i educació infantil
Ponderació: 5.00 - Criteri: oferta econòmica
Ponderació: 5.00 - Criteri: compromís de l'empresa d'oferir formació DUAL a cada curs i acollir alumnes en pràctiques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
80110000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Solvència econòmica.
Volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de més volum de negoci dels tres últims acabats ha de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte, atès que la seva durada és superior a un any (això és 306.967,63 ¤).

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'ha d'acreditar per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari està inscrit al Registre, i en cas contrari pels que disposi el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil han d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
306.967,63 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals serveis efectuats en els últims tres anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, d'aquests. Els serveis o treballs efectuats s'han d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, si manca aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.

Amb el requisit mínim que l'import anual acumulat l'any de més execució sigui igual o superior al 70 % de la anualitat mitjana del contracte (això és 143.251,56 ¤).

Per acreditar la solvència econòmica i financera i la solvència tècnica o professional, es reconeixen plens efectes jurídics a les dades que consten en el certificat d'inscripció al Registre electrònic d'empreses licitadores de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que determina la Disposició addicional segona, apartat 3, de la Llei 2/2014 del Parlament de Catalunya, de 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic; i al Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de les Administracions Publiques, en els termes establerts en l¿LCSP.

Les empreses licitadores poden recórrer per a l'execució del contracte a les capacitats d'altres entitats, amb independència de la naturalesa jurídica dels vincles que tinguin amb elles, per tal d'acreditar la seva solvència econòmica i financera i tècnica i professional, sempre que aquestes entitats no estiguin incurses en prohibició de contractar i que les empreses licitadores demostrin que durant tota la durada de l'execució del contracte disposaran efectivament dels recursos necessaris mitjançant la presentació a tal efecte del compromís per escrit de les entitats esmentades.

En les UTE, totes les empreses que en formen part han d'acreditar la seva solvència, en els termes indicats en aquesta clàusula. Per tal de determinar la solvència de la unió temporal, s'acumula l'acreditada per cadascuna de les seves integrants.

Plecs

 

Documentació

 
Personal.pdf
PDF
20190306_ANUNCI DE LICITACIÓ.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Té la naturalesa de clàusula social: Quan es produeixi alguna vacant de monitor/a de menjador, l'adjudicatària haurà de destinar la plaça a una persona en risc d'exclusió social,  preferentment persones amb algun tipus de disminució,...(clàusula 58)
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya