Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Substitució de paviments del carrer Gaietà Vínzia en el tram de l'avinguda Jaume I fins al carrer Tarragona

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COOB/18012
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Realització de la renovació dels paviments i millora de la zona destinada al pas de vianants del carrer Gaietà Vínzia. Mitjançant l'execució d'aquest contracte es pretén satisfer la finalitat del projecte que és: la reordenació d'aquest espai de la ciutat i la millora de la seva accessibilitat.

S'estableix la data d'inici d'execució de contracte a partir d'1 de juny de 2019.
Pressupost de licitació:
294.338,12 € sense IVA 356.149,12 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
13/03/19 12:00 h
Observacions:
1. En el pressupost editable annexat s'ha suprimit la partida corresponent al de Seguretat i salut que sí és objecte d'aquest contracte però que NO es pot alterar el seu import de conformitat amb la clàusula 4 i el qual figura ja emplenat en l'annex IV "Model de presentació dels criteris avaluables de forma automàtica" del PCAP.

2. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 13 del PCAP, fins al 06.03.2019 per acceptació de preguntes i fins al 10.03.2019 per a la publicació de respostes; i fins al 13.03.2019 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

3. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, reproduïm els paràgrafs del PCAP següents:

- clàusula 13 del PCAP "Termini, lloc i procediment de presentació de les ofertes": ... Per poder iniciar la tramesa de la documentació, l'eina requerirà a les empreses licitadores que introdueixin una PARAULA CLAU per a cada sobre amb documentació xifrada que formi part de la licitació (pel sobre A no es requereix paraula clau, atès que la documentació no està xifrada). Amb aquesta PARAULA CLAU es xifrarà, en el moment de l'enviament de les ofertes, la documentació. Així mateix, el desxifrat dels documents de les ofertes es realitza mitjançant la mateixa PARAULA CLAU, la qual han de custodiar les empreses licitadores. Cal tenir en compte la importància de custodiar correctament aquesta o aquestes CLAUS (poden ser la mateixa per tots els sobres o diferents per cadascun d'ells), ja que només les empreses licitadores la/les tenen (l'eina de SOBRE DIGITAL no guarda, ni recorda, les contrasenyes introduïdes) i són IMPRESCINDIBLES per al DESXIFRAT de les OFERTES i, per tant, per l'accés al seu contingut.

- clàusula 17 del PCAP "Obertura de les proposicions": ... Es podrà demanar a les empreses licitadores que introdueixin la PARAULA CLAU 24 hores després de finalitzat el termini de presentació d'ofertes i, en tot cas, l'han d'introduir dins del termini establert abans de l'obertura del primer sobre xifrat.

En cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.
En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 14 de març de 2019 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (15 de març de 2019, a partir de les 11.45 hores) especificat a l'anunci de licitació.

Els criteris d'adjudicació núm. 5 i 6 que consten en aquest anunci de licitació, on diu "7 punts" ha de dir "7,5 punts" (aquest camp en qüestió no permet nombre decimal), de conformitat amb la clàusula 19 del PCAP.
Valor estimat del contracte:
294.338,12 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 20.00 - Criteri: Finalització de l'obra per fases
Ponderació: 15.00 - Criteri: Reducció del termini d'execució d'obra
Ponderació: 15.00 - Criteri: Renovació del mobiliari urbà
Ponderació: 7.00 - Criteri: Ampliació del termini de garantia
Ponderació: 7.00 - Criteri: Millors en la gestió de residus
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45111000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa (en ambdós casos IVA exclòs) ha de ser almenys d'un mínim de 441.507,18 euros i S'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
441.507,18 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Acreditació amb una relació i documents justificatius corresponents de les obres executades en el curs dels darrers cinc anys avalades per certificats de bona execució. Aquests certificats indicaran que s'ha efectuat obres de característiques similars per un import de 120.000,00 euros anuals, IVA exclòs. així com les dates i el lloc d'execució de les obres i es precisarà si s'han realitzat segons les regles per les que es regeix la professió i que es van portar normalment a bon terme.
La relació de les obres executades en els darrers cinc anys hauran de ser del mateix grup o subgrup de classificació corresponent a aquest contracte.
De conformitat amb l'article 88.2 de la LCSP, en el cas que el contractista sigui una empresa de nova creació, que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'acreditarà per un o varis mitjans establerts a les lletres b) a f) de l'article 88.1 de la LCSP.
Mínim d'acreditació:
120.000,00 €
Classificació empresarial:
Opcionalment, Grup G, subgrup 6, categoria C o Grup G, subgrup 6, categoria 2

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya