Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Subministrament d'un sistema d'electromiografia per a l'Hospital Sant Joan Despí Moises Broggi del Consorci Sanitari Integral (HTSUOL1903)

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari Integral
Codi d'expedient:
HTSUOL1903
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Us comuniquem que, des del Consorci Sanitari Integral s'està preparant la licitació del procediment obert no harmonitzat per a la contractació del subministrament d'un sistema d'electromiografia per a l'Hospital Sant Joan Despí Moises Broggi del Consorci Sanitari Integral, segons l'article 40 de la Directiva 2014/24/UE del Parlament Europeu i del Consell, de 26 de febrer de 2014 i l'article 115 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre de Contractes del Sector Públic.

El propòsit d'aquest anunci previ és:
1. Avisar al mercat d'un possible futur procediment de licitació
2. Alertar al mercat sobre les necessitats del centre.
3. Confirmar que els annexos i les característiques tècniques de l'equipament descrites en el Plec de Prescripcions Tècniques i que són d'obligat compliment són correctes i no són restrictives ni limiten la concurrència dels licitadors.

Tanmateix, us informem que,
1. Aquest anunci previ és només una indicació d'una possible futura licitació, no un compromís d'iniciar el procediment.
2. Aquest anunci previ no forma part de cap procés de pre-qualificació o pre-selecció.

En cas que la vostra empresa estigui interessada en fer possibles al·legacions respecte a la documentació publicada o alguna observació i/o puntualització, podeu enviar un correu electrònic a contractaciocsi@csi.cat<mailto:contractaciocsi@csi.cat abans del proper dia 18 de febrer de 2019.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya