Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Concessió de llicències d'ús privatiu per a l'aprofitament agrícola de les parcel·les municipals

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Santa Oliva
Codi d'expedient:
1781/2018
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Altra legislació sectorial
Subtipus de contracte:
Autortizació demanial
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La Junta de Govern de l'Ajuntament de Santa Oliva, en sessió de data 20.12.2018, va prendre, entre d'altres, el següent acord:

Primer.- Aprovar l'expedient per a la concessió administrativa de llicències d'ús privatiu per a l'aprofitament agrícola de les parcel·les municipals per al conreu de l'olivera, garrofer i altres de secà, en règim de pública concurrència.
Les llicències d'ús privatiu s'atorgaran inicialment per un període de 3 (tres) anys, prorrogables per resolució de l'òrgan de contractació per 2 (dos) anys més. L'ús privatiu especial de l'aprofitament agrícola s'estableix per a un temps limitat i improrrogable de 5 (cinc) anys, a comptar des de la data de l'acord d'atorgament de la llicència, sempre que no concorri cap causa de revocació.

Segon.- Aprovar el "Plec de clàusules administratives particulars que han de regir la concessió administrativa de llicències d'ús privatiu per a l'aprofitament agrícola de parcel·les de titularitat de l'Ajuntament de Santa Oliva", i exposar-lo al públic en el tauler d'anuncis i en el Butlletí Oficial de la província per un termini de 30 dies, en el qual es poden formular reclamacions i al·legacions. En cas de no presentar-se al·legacions, el present acord s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'acord exprés a aquest efecte, havent de ser objecte de preceptiva publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Tercer.- Convocar el present procediment de licitació, procedint a la publicació de la present licitació en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, així com en el perfil del contractant i en el Tauler d'edictes d'aquest Ajuntament, una vegada hagi esdevingut ferma el que es preveu en el punt segon del present acord, perquè en el termini de VINT DIES HÀBILS es presentin les proposicions que s'estimin pertinents, a comptats a partir de l'endemà de la última publicació de l'anunci de licitació.
Pressupost indicatiu:
15.945,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Data prevista del procés de licitació:
04/02/19
Informació d'interès:
Una vegada hagi esdevingut ferm l'acord d'aprovació de l'expedient, es convocarà obertura de licitació per tal que en el termini de 20 DIES HÀBILS es presentin les ofertes que s'estimin pertinents.

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya