Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis de disseny, organització i impartició del programa de capacitació de les entitats que conformen el teixit associatiu en el sector comerç (exp. 01/19)

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
01-19
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de consultors de direcció i serveis connexos
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de la licitació és dotar a BARCELONA ACTIVA SAU SPM dels serveis docents per a la creació i impartició de la formació i dels serveis de consultoria del catàleg del programa de capacitació de les entitats que conformen el teixit associatiu en el sector comerç per a l'exercici 2019.
El programa de capacitació de les entitats que conformen el teixit associatiu en el sector comerç de la ciutat de Barcelona té per objectiu millorar la competència professional de les persones dinamitzadores de les entitats comercials, així com dels membres de les juntes que les gestionen per així contribuir a millorar la gestió de les entitats associatives i reforçar el paper i les funcions per empoderar el teixit comercial dels territoris als que representen.
Pressupost de licitació:
20.625,00 € sense IVA 24.956,25 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
15/03/19 - 31/12/19
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
18/01/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
82.500,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura del Sobre 2A a la Seu Central de Barcelona Activa) :
22/01/19 13:00 Carrer Llacuna 162 de Barcelona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La o les pròrrogues seran per períodes de dotze mesos. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent. La durada total del contracte incloent les eventuals pròrrogues serà de quatre anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: oferta econòmica
Ponderació: 16.00 - Criteri: qualificació i experiència més enllà dels requisits mínims de solvència de les persones adscrites a l'execució del contracte
Ponderació: 49.00 - Criteri: judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79421000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor superior a 30.937,50¤. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 20.625¤.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.b) LCSP, el personal tècnic, integrat o no en l'empresa, participant en el contracte, han de tenir les característiques següents:
- Disposar d'una diplomatura, llicenciatura o grau en l'àmbit de les ciències socials, Dret, Economia, ADE, Relacions Laborals o similars o assimilables.
- Disposar d'una experiència mínima i acreditada de tres anys en àmbits relacionats amb l'objecte del contracte.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya