Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

GESTIÓ I DINAMITZACIÓ DEL PROGRAMA DE GENT GRAN DE NOU BARRIS, AMB MESURES DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOSTENIBLE

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Unitat de contractació:
Districte de Nou Barris
Codi d'expedient:
18010209/18005895
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Gestió i dinamització per incrementar les activitats dins del Pla de dinamització del Districte com dels casals de gent gran, per garantir la qualitat de vida física, psíquica i emocional de la gent gran
Pressupost de licitació:
1.174.959,40 € sense IVA 1.292.455,34 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
12/01/19 23:59 h
Observacions:
D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals s'incorporaran al fitxer Tercers de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar la contractació municipal. Les dades (identificatives i de contacte) només seran cedides a la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya i s'incorporaran a un fitxer anomenat "Plataforma de Serveis de Contractació Pública" (PSCP) amb la finalitat de publicar aquesta informació en la PSCP (perfil licitador); els usos previstos d'aquestes dades són el registre de les dades de contacte de les empreses (i persones físiques) proveïdores dels òrgans de contractació d'àmbit territorial català que fan servir la PSCP (perfil licitador) i les seves eines de licitació electrònica. La presentació de les proposicions porta implícit el consentiment en els tractaments de les dades per les finalitats indicades.

Es pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel¿lació i oposició, pel que fa al fitxer Tercers presentant sol¿licitud al Registre General de l'Ajuntament: pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l'assumpte Exercici de Dret LOPD. Pel que fa al fitxer PSCP presentant sol¿licitud a les oficines de la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, ubicades a la Gran Via de les Corts Catalanes, 635, 08010 de Barcelona o mitjançant l'adreça electrònica: protecciodedades.eco@gencat.cat
Valor estimat del contracte:
2.007.222,31 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (La data d'obertura és orientativa. Es confirmarà oportunament.) :
21/01/19 10:00 Seu Districte Nou Barris, Plaça Major de Nou Barris, núm. 1, Barcelona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
D'acord amb la previsió de l'article 29.4 LCSP, la durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La pròrroga seran pel període de 17 mesos. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb 2 d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent. La data final del pressupost consignat podrà ser objecte de reajustament en cas de retards produïts respecte a la previsió de la formalització el contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 28/12/18
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Criteris avaluables judici valor
Ponderació: 60.00 - Criteri: Criteris avaluables automàticament
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
- D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior a 880.000,00 euros. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 580.000,00 euros.

D'acord amb l'article 89.1.a) LCSP, el criteri de correspondència entre els serveis executats per l'empresa licitadora i els que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament General de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (RGLCAP), Real Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, i en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
- D'acord amb l'article 90.1.e) LCSP, el personal directiu i, en particular, el personal responsable de l'execució del contracte han de tenir els títols o acreditacions acadèmics o professionals següents:

¿ El personal directiu haurà d¿estar en possessió de la titulació en l¿àmbit de la gerontologia.

¿ Els directors/es de programa, amb una formació d'educador/a social o similar (nivell de diplomatura o grau universitari) i una experiència acreditada en la dinamització i en la gestió de programes de promoció de gent gran.

¿ Els animadors/es socioculturals, amb una formació d'educador/a social o similar (a nivell de diplomatura o grau universitari) i amb experiència acreditada en la dinamització i en la gestió de programes de promoció de gent gran.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
D'acord amb l'article 76.2 LCSP, les empreses licitadores o candidates han de comprometre's a dedicar o adscriure a l'execució del contracte els mitjans personals i/o materials següents:

- 2 directors/es de programa, a 37,5 h
- 6 dinamitzadors/es, a 35 h
- 7 informadors/es, a 35 h

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya