Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

CONTRACTE PER A LA MODIFICACIÓ DE LA XARXA DE DRENATGE ACTUAL DEL CARRER DE LA VIA DE TREN, EN LA PART SUPERIOR DE LES URBANITZACIONS L'ESTEL I S'AGARÓ PARC

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2018/032
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Obres hidràuliques
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracte per a la modificació de la xarxa de drenatge actual del carrer de la via del Tren, en la part superior de les urbanitzacions l'Estel i S'Agaró Parc, per una nova xarxa, amb l'objectiu de millorar el desguàs de l'escorrentiu superficial de tot aquest àmbit i evitar afectacions a les parcel·les i habitatges existents.
Pressupost de licitació:
89.469,88 € sense IVA 108.258,55 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Feliu de Guíxols
Termini de presentació d'ofertes:
20/01/19 00:00 h
Observacions:
Inscripció al RELI obligatòria per a participar en aquesta licitació.
Tal i com determina l'apartat 4.a) de l'article 159 LCSP per tal de poder simplificar el procediment, tots els licitadors que es presentin a la licitació hauran d'estar inscrits en el Registre electrònic d'empreses licitadores (RELI) o bé al Registre Oficial de licitadors i empreses classificades del sector públic (ROLECE).
S'acceptarà la participació d'aquelles empreses que, abans de la data de publicació del plec de condicions que regeix aquest procediment, hagin com a mínim presentat la sol·licitud d'inscripció en el RELI, malgrat en data d'avui encara no disposin de la corresponent resolució, atenent els informes emesos per les diferents juntes consultives de contractació administrativa.
Valor estimat del contracte:
89.469,88 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 90.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 10.00 - Criteri: Ampliació termini de garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Els licitadors hauran d'acreditar que disposen de la solvència mínima exigida i que s'estableix en un volum de negoci de 134.000,00 euros, referit a l'any de més volum de negoci dels tres últims anys acabats (2015-2016-2017).
Mínim d'acreditació:
134.000,00 €
Observacions:
El volum anual de negocis del licitador s'ha d'acreditar per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari està inscrit al Registre i, en cas contrari, pels que disposi el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negoci mitjançant els llibres que estigui obligat a portar o, en el seu defecte, documentació justificativa.
Període:
2015-2016-2017
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
S'acreditarà mitjançant relació dels treballs efectuats per l'interessat en el curs dels últims tres anys corresponents al mateix tipus o naturalesa que aquell a què correspon l'objecte del contracte.

El requisit mínim exigit és que l'import anual acumulat de l'any de més execució sigui igual o superior a 62.000,00 euros (IVA a part)
Mínim d'acreditació:
62.000,00 €
Observacions:
Als efectes de determinar la correspondència entre els treballs acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'ha d'atendre el grup i subgrup de classificació al qual pertanyen uns i altres, i en els altres casos a la coincidència entre els dos primers dígits dels seus respectius codis CPV.
Període:
2015-2016-2017
Classificació empresarial:
Per poder participar en aquest procediment, no s'exigeix classificació empresarial. Sens perjudici d'això, l'empresa adjudicatària podrà acreditar la seva solvència mitjançant la classificació empresarial que es detalla a continuació: Grup: E (hidràuliques) Subgrup: 1 (abastaments i sanejaments) Categoria: A

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya