Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

PROJECTE D'INSTAL.LACIÓ D'UNA XARXA DE CALOR AMB CALDERA DE BIOMASSA A LA ZONA ESCOLAR D'AMER

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Amer
Codi d'expedient:
X20180000449
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és l'adjudicació d'una instal·lació i el subministrament d'una caldera de biomassa i microxarxa en els edificis que s'esmenten en el plec tècnic: CEIP Gaspart de Queralt, pavelló municipal i Llar d'infants pública el Carrilet.
Pressupost de licitació:
206.821,40 € sense IVA 250.253,89 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 anys
Àmbit geogràfic:
Amer
Termini de presentació d'ofertes:
09/11/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
227.588,81 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri: Criteris quantificables de forma automàtica (sobre B) Fins a 100 punts Criteris: (Veure Annex 4) Ponderació/puntuació: (Veure annex 4)
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45331110
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Valorarem la solvència econòmica financera d'acord amb el volum de negocis anual general del licitador referit a l'any de major volum de negoci dels últims tres (3) anys conclosos, pel que sumarem els valors de P4 i resta de prestacions (P1, P2 i P3),
Mínim d'acreditació:
189.107,61 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels treballs efectuats en els 5 anys anteriors, corresponents a la mateixa naturalesa que l¿objecte de la prestació P4 del contracte, i s¿haurà d¿incloure el seu import, dates i el destinatari, sigui públic o privat.
Relació d¿instal·lacions de calderes de característiques similars (encara que siguin de combustibles fòssils) durant els darrers cinc anys que sumin un total de 1000 kW. D¿entre aquestes instal·lacions, per tots els lots, com a mínim dues d¿aquestes han de funcionar amb estella forestal i d¿una potència mínima de 100kW cada una.
Mínim d'acreditació:
114.771,33 €
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels treballs efectuats en els 3 anys anteriors, corresponents a la mateixa naturalesa que l¿objecte de les prestacions P2 i P3 del contracte (encara que siguin de calderes de combustibles fòssils). S¿haurà d¿incloure el seu import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. Els serveis efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per autoritat competent. L¿import de l¿any de major execució haurà de ser almenys el 70% valor estimat anual mitjà (atès que la durada prevista superior a l¿any) de les prestacions P2 i P3 del contracte per a cada lot que es vulgui presenta
Mínim d'acreditació:
1.155,00 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Declaració indicant l'equip tècnic que disposa l'empresa per a la execució de la prestació P1 de gestió de venda tèrmica, que com a mínim serà un tècnic o administratiu facultat per la gestió de factures i gestió de subministrament de combustible.
Classificació empresarial:
Per la prestació P4 (obres) : Grup: J Subgrup: 2 Categoria*: cat. 1 Per la prestació P2 i P3 (serveis): Grup: P Subgrup: 3 Categoria*: cat.1 *La categoria 1 indicada equival a la categoria A atorgada d'acord amb el RD 1098/2001, segons el quadre d'equivalència establert a la Disposició transitòria 3a del RD 773/2015, de 28 d'agost.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya