Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

EXECUCIÓ DE LES OBRES DESCRITES EN EL PROJECTE DE MILLORA DE LA VIA PÚBLICA EN LA VORERA NORD DEL PASSEIG DE CIRCUMVAL.LACIÓ NÚM. 4-58 DEL NUCLI DE RIBES.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Codi d'expedient:
28/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres acabats d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres descrites en el projecte de millora de la via pública en la vorera nord del Passeig de Circumval.lació núm. 4-58 del nucli de Ribes aprovat definitivament en la Junta de Govern Local de data 2 d`octubre de 2018.
Pressupost de licitació:
172.058,77 € sense IVA 208.191,12 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Pere de Ribes
Termini de presentació d'ofertes:
07/11/18 23:59 h
Observacions:
El projecte d'obres definitu el podeu consultar en el següent link :
http://www.santperederibes.cat/ajuntament/informaciourbanistica/projectes/entramit#24%20SEGONA%20AI%20VORERES%20PG%20CIRCUMVAL
Valor estimat del contracte:
172.058,77 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B: Crietris avaluables de forma automàtica) :
12/11/18 10:00 Sala Alcaldia, Plaça de la Vila nº1-08810 Sant Pere de Ribes
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Millora en l¿oferta econòmica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Menor temps d¿execució de l¿obra
Ponderació: 30.00 - Criteri: Major temps de garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233262
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri per a l'acreditació de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims conclosos ha de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva durada no sigui superior a un any, i almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any.
Observacions:
El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit . Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
La solvència tècnica o professional dels empresaris s'acreditarà per:
b.1) El criteri per a l'acreditació de la solvència tècnica o professional serà el de l'experiència en la realització de treballs del mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, que s'ha d'acreditar mitjançant la relació de les obres o treballs efectuats pel interessat en el curs dels cinc últims anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, avalats per certificats de bona execució, i el requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte, o del seu anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte. A efectes de determinar la correspondència entre els treballs o subministraments acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà al grup i subgrup de classificació al qual pertanyen uns i altres, i en els altres casos a la coincidència entre els dos primers números dels seus respectius codis CPV.
b.2) Adscripció de mitjans materials i/o personals a l`execució del contracte:

L'empresa s'ha de comprometre, mitjançant declaració responsable, de dedicar o adscriure a l'execució del contracte els mitjans personals o materials suficients per a satisfer-lo correctament. Aquesta compromís s'integrarà en el contracte, essent obligacions essencials del contracte als efectes previstos a l'article 211.1.f) de la LCSP. Especificant els noms i qualificacions professionals del personal responsable destinat a l'execució del contracte, de conformitat amb l'article 76 de la LCSP.

L'empresa haurà de prendre el compromís d'adscriure a l'execució d'aquest contracte el mitjà personal que s'indica als plecs.
b.3)Disposar de l'habilitació empresarial o professional següent:

Inscripció en el Registre d'empreses Acreditades de la Comunitat Autònoma on radiqui el domicili social de l'empresa, d'acord amb el que disposa l'article 4 de la Llei 32/2006, de 18 d'octubre, reguladora de la subcontractació al sector de la construcció.

El compromís d`adscripció de mitjans materials i/o personals s`integrarà en el contracte, essent obligacions essencials del contracte als efectes previstos a l` article 211.1.f) de la LCSP.


Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya