Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Obres de substitució de la unitat productora de climatització a la Biblioteca municipal Xavier Amorós de la ciutat de Reus

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
OM-0018/2018
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Fontaneria
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execucio del projecte d'Obres de substitució de la unitat productora de climatització a la Biblioteca municipal Xavier Amorós de la ciutat de Reus
Pressupost de licitació:
115.578,50 € sense IVA 139.849,99 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
06/11/18 23:59 h
Observacions:
LA DOCUMENTACIÓ DE LA PRESENT LICITACIÓ ÚNICAMENT POT SER PRESENTADA, EN FORMAT ELECTRÒNIC, A TRAVÉS DE L'APLICATIU SOBRE DIGITAL 2.0.
Valor estimat del contracte:
115.578,50 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45331000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis, dels tres últims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum anual de negocis haurà de ser igual o superior a 115.578,50 euros.
El volum anual de negocis serà acreditat mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
115.578,50 €
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança d'indemnització per riscos professionals vigent fins a la finalització del termini de presentació d'ofertes, per import de cobertura no inferior a 140.000,00 euros, així com aportar el compromís vinculant de renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte.
Aquest requisit s'entendrà complert pels licitadors que incloguin en la seva oferta un compromís vinculant de subscripció, en cas de resultar adjudicataris, de l'assegurança exigida. Aquest compromís s'haurà de fer efectiu dins del termini dels deu dies hàbils al que es refereix l'article 150 de la LCSP (requeriment previ a l'adjudicació).
L'acreditació d'aquest requisit es farà mitjançant certificat emès per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en que procedeixi.
Mínim d'acreditació:
140.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
S'acreditarà mitjançant la realització de treballs del mateix tipus o naturalesa als que correspon l'objecte del contracte, mitjançant una relació de treballs efectuats pel licitador en el curs dels cinc últims anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa al que correspon a l'objecte del contracte, avalats per certificats de bona execució.
L'import acumulat d'aquests treballs, en l'any de major execució, haurà de ser igual o superior a 115.578,50 euros.
Mínim d'acreditació:
115.578,50 €
Classificació empresarial:
La classificació orientativa a efectes d'acreditar la solvència econòmica o financera i tècnica o professional és la següent: Grup: J Instal·lacions mecàniques Subgrup: 2 De ventilació, calefacció i climatització Categoria: 1 (categoria actual), A o B (segons RD 1098/2001)

Plecs

 

Documentació

 
Informe de necessitats.pdf
PDF
Decret inici expedient i aprovació plec.pdf
PDF
Projecte Substitució UP Clima Biblioteca EXP125-18.pdf
PDF
Anunci de licitació.pdf
PDF
Condicions d'execució:
D'acord amb l'apartat K del quadre de característiques del plec.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya