Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Assistència tècnica per a la realització de tasques de suport per al seguiment i control de treballs d'elaboració de l'Observatori de la Mobilitat de Catalunya (OMC)

Òrgan de contractació:
Consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)
Codi d'expedient:
C-25/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Per error s'ha publicat per duplicat el plec de prescripcions tècniques. Per no portar a confusió procedim a deixar publicat un únic plec de prescripcions tècniques.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Assistència tècnica per a la realització de tasques de suport per al seguiment i control de treballs d'elaboració de l'Observatori de la Mobilitat de Catalunya (OMC)
Pressupost de licitació:
118.399,26 € sense IVA 143.263,10 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
30/08/18 13:00 h
Valor estimat del contracte:
118.399,26 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
07/09/18 10:00
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
26/09/18 10:30
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 51.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 34.00 - Criteri: Proposta tècnic
Ponderació: 15.00 - Criteri: Equip humà
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71356200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditar un volum anual de negoci de l'empresa licitadora referit a l'any de major volum de negoci dels darrers tres anys per un import mínim de 90.000,00 Euros.
Mínim d'acreditació:
90.000,00 €
Observacions:
L'acreditació d'aquest import s'ha de fer mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresa està inscrita en aquest registre, i en cas contrari pels dipositats al registre oficial en el qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil han d'acreditar el volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
A) Una relació dels principals serveis realitzats durant els darrers 3 anys d'àmbit similar a la de l'objecte d'aquest contracte per un import superior a 20.000 ¤, indicant el seu import, dates i destinataris públics o privats dels mateixos.
Observacions:
Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Disposa d'un equip tècnic coneixedor de l'àmbit funcional i format, com a mínim, per un nombre de components i titulacions que a continuació es detallen a l'apartat N del quadre de característiques del Plec de clàusules Administratives

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya