Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis per a la instal·lació i manteniment de la xarxa informàtica de la comunitat d'Incubació d'Innovació Socioeconòmica. Exp. 50/18

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
50-18
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis per a la instal·lació i manteniment de la xarxa informàtica de la comunitat d'Incubació d'Innovació Socioeconòmica.
Pressupost de licitació:
32.908,45 € sense IVA 39.819,22 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/10/18 - 31/12/19
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
23/07/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
109.671,31 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques :
24/07/18 13:30
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Un màxim de 4 pròrrogues anuals per al manteniment, accés a internet i lloguer de maquinari La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La o les pròrrogues seran per períodes de 12 mesos. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a la contractista si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent. La durada total del contracte incloent les eventuals pròrrogues serà com a màxim fins el dia 31 de desembre de 2023
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora del temps màxim de resolució d'incidències
Ponderació: 50.00 - Criteri: Judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor superior a 49.362,66¤. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D¿acord amb l¿article 90.1.a) LCSP, l¿import anual, sense incloure els impostos, que l¿empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l¿any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l¿objecte d¿aquest contracte ha de ser com a mínim de 32.908,44¤.

El criteri de correspondència entre els serveis executats per l¿empresa licitadora i els que constitueixen l¿objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (RLCAP), Real Decret 1098/2001, de 12 d¿octubre, i en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV.

D¿acord amb la previsió de l¿article 90.4 LCSP, les empreses amb una antiguitat, computada des de la data d¿inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, no han d¿acreditar l¿experiència, és a dir, l¿import anual executat i declararan la seva solvència tècnica segons els altres criteris establerts en la LCSP.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
El personal encarregat d'executar les prestacions haurà d'estar integrat per un mínim de dues persones:

- Gestor/a de servei especialista en infraestructures: professional amb experiència mínima de tres anys com a gestor de serveis i especialista en infraestructures (sistemes, comunicacions i seguretat). És imprescindible el coneixement i l'experiència amb metodologies àgils i haurà d'acreditar certificacions ITIL.

- Tècnic/a de Sistemes i Comunicacions: professionals amb experiència mínima de 3 anys en entorns i tecnologies objectes del present plec, concretament amb el muntatge, configuració, administració i manteniment de xarxes, comunicacions i seguretat sobre entorns tecnològics wifi. Caldrà acreditar certificacions en els entorns tecnològics del servei.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya