Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAO 1988/2018 Obres del subàmbit B definides a l'Estudi i projecte executiu de les obres de millora d'urbanització de la primera fase dels àmbits A, C, F i G de l'àrea del Vapor Gran

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 1988/2018
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres acabats d'edificis i obres
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Obres del subàmbit B definides a l'Estudi i projecte executiu de les obres de millora d'urbanització de la primera fase dels àmbits A, C, F i G de l'àrea del Vapor Gran
Pressupost de licitació:
167.791,20 € sense IVA 203.027,35 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos 15 dies
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
05/07/18 18:00 h
Observacions:
- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.
- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Vortal), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.
- De conformitat amb el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica (BOP de 23 de febrer de 2015), s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar als licitadors i/o candidats com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses. La presentació de proposicions es farà únicament a través del portal www.vortalgov.es. La forma d'accés públic al perfil de contractant de l'Ajuntament és a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/terrassa i de la plataforma de contractació pública electrònica www.vortalgov.es, aprovada mitjançant resolució del tinent d'alcalde de l'Àrea d'Hisenda i Serveis Generals núm. 6871/2014, de 25 de juliol (BOP de 29 d'agost de 2014).
- És important que els licitadors verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits de programari per a la presentació de proposicions a través de la plataforma VORTALgov: JAVA, sistema operatiu, navegador, etc.
Us informem que per signar electrònicament les proposicions, els licitadors heu de tenir l'aplicació JAVA actualitzada.
Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina del fabricant http://java.com/es/download/installed.jsp.
Igualment, és necessari que els licitadors verifiqueu el vostre sistema operatiu, així com altres configuracions dels equips. Es pot realitzar aquesta comprovació polsant sobre l'enllaç:
https://next.vortal.biz/PRODPT1BusinessLine/Common/SystemRequirementsValidatorCommon/Index
o sobre l'opció "Validació del sistema" disponible en el peu de pàgina d'accés a la plataforma.
Si teniu dubtes en relació amb la versió de JAVA a utilitzar i/o sobre la configuració dels equips podeu contactar amb el Servei d'Atenció al Client de VORTAL a través del correu info@vortal.es o a través del 902 02 02 90 de dilluns a divendres de 09:00 h a 19:00 h.
Valor estimat del contracte:
167.791,20 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura electrònica sobre 1) :
06/07/18 10:00 Plataforma Vortal
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45432100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum de negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels 3 darrers anys, per import que com a mínim sigui d'una vegada i mitja del pressupost de licitació del contract . Igualment, es podrà acreditar la solvència econòmica i financera per qualsevol dels altres mitjans previstos a l'article 87 de la LCSP.
Observacions:
La inscripció en el Registre Electrònic de Licitadors (RELI) o en el Registro Oficial de Licitadores y Empresas Clasificadas del Estado (ROLECE) acreditarà, a tenor d'allò en ell reflectit i excepte prova en contrari, les condicions d'aptitud de l'empresari quant a la seva solvència econòmica i financera.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver executat com a mínim de tres (3) obres de característiques similars relatives a urbanització de viaris, executades en el curs dels últims 5 anys, per un import igual o superior al d'aquesta licitació.
Observacions:
En els contractes amb un valor estimat inferior a 500.000 euros, quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent per aquesta la que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'ha d'acreditar per un o diversos dels mitjans a què es refereixen les lletres b) a f) de l'article 88.1 de la LCSP, sense que en cap cas sigui aplicable el que estableix la lletra a) (experiència empresarial-relació d'obres), relatiu a l'execució d'un nombre determinat d'obres.
Classificació empresarial:
D'acord amb l'article 77 de la Llei 9/2017 de contractes del sector públic, no serà exigible classificació ni categoria a les empreses que optin a l'execució d'aquestes obres, donat que l'import no excedeix de 500.000¤. Tanmateix, les empreses que acreditin tenir la següent classificació, queden eximides de demostrar la seva solvència tècnica i econòmica: Grup G; Subgrup 6 i Categoria 2

Plecs

 

Documentació

 
Resolució aprovació licitació.pdf
PDF
Composició de la Mesa.pdf
PDF
Models annexos sobre 1.doc
DOC
Projecte_Vol_I_Memòria i annexes.pdf
PDF
Projecte_Vol_II_Amidaments_pressupost_EBSS.pdf
PDF
Projecte_Vol_III_Documentaci_gràfica.pdf
PDF
Anunci licitació.pdf
PDF
Condicions d'execució:
1. Creació d'ocupació: mínim 1 persona provinent de l'atur
2. Comprovació del compliment de les obligacions amb la Seguretat Social
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya