Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte de servei per a l'adequació a la nova normatica de protecció de dades (RGLP) i a l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS)

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de la Selva
Unitat de contractació:
Presidència del Consell Comarcal de la Selva
Codi d'expedient:
2018/1144
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
serveis jurídics
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El Consell Comarcal de la Selva ha de licitar la prestació de serveis d'adequació a la nova normativa de protecció de dades (RGPD) i a l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS), on es demana la implantació i posterior seguiment d'una solució de mercat estàndard, que compleixi amb els tots requisits que demanden les normativa. La finalitat de la consulta és per una banda conèixer com podrien les solucions de mercat estàndard donar cobertura a les necessitats del Consell Comarcal en l'àmbit indicat i per l'altra veure quin és el millor enfoc del projecte per garantir l'èxit de la seva implantació. Es busca obtenir un major coneixement dels objectius que a continuació s'esmenten, per tal d'entendre la dimensió del projecte, tant a nivell de costos, durada i abast, a més de definir les prescripcions tècniques del procediment de licitació conseqüent.
Els objectius que persegueix la futura contractació són:
a. Identificar i fer l'anàlisi dels riscos inherents en el tractament de les dades personals.
b. Proposar les mesures de seguretat legals, tècniques i organitzatives per a l'adequada protecció del tractament d'aquestes dades.
c. Assessorar en la implantació d'aquestes mesures de seguretat i validar-les periòdicament, impulsant un procés de millora continua necessari per a una adequada protecció del tractament de dades personals.
d. Establir l'ENS que estarà constituït pels principis bàsics i requisits mínims per a una protecció adequada de la informació. Assegurant l'accés, integritat, disponibilitat, autenticitat, confidencialitat, traçabilitat i conservació de les dades, informacions i serveis utilitzats en mitjans electrònics que gestioni el CCS en l'exercici de les seves competències. En definitiva, l'objectiu de la consulta és conèixer l'estructura, oferta del mercat i viabilitat del servei proposat.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Informació d'interès:
S'adjunta anunci de la consulta preliminar de mercat i Annex 1 corresponent al formulari de participació

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya