Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVIS D'ACTUACIÓ TÈCNICA: Avui dimecres 16 de gener, de 20:00 a 21:00 hores, hi ha planificada una actuació tècnica que implicarà tall en el servei en l'eina de sobre digital.

 

Contracte mixt de subministrament, obra i serveis per a la contractació conjunta esporàdica d'una caldera de biomassa i microxarxa en edificis de titularitat municipal dels municipis de Bordils, Campdevànol, Cassà de la Selva, Fontanals de Cerdanya, la Jonquera, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners i Vilobí d'Onyar, beneficiaris de la subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), subjecte a regulació harmonitzada, mitjançant procediment obert amb una pluralitat de criteris d'adjudicació

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2017/8656
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és l'adjudicació per lots, de la instal·lació i el subministrament d'una caldera de biomassa i microxarxa en els edificis de titularitat municipal d'un grup de 8 ajuntaments que cadascun d'ells té una actuació elegible dins de l'operació GO03-000003 "Calderes, xarxes de calor i instal·lacions per a la producció d'estella forestal" aprovada en la primera convocatòria dels eixos 4 i 6 del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020 i amb un cofinançament FEDER aprovat del 50% de la despesa elegible de la prestació P4. L'actuació global i integrada objecte del present contracte comprèn les següents prestacions:

Prestació P1. Subministrament d'energia tèrmica i Gestió energètica
P1a. Subministrament d'energia tèrmica a partir dels combustibles corresponents (estella procedent de la gestió forestal local i sostenible i/o altres combustibles biomàssics).
P1b. Gestió energètica integral amb estalvis garantits de com a mínim el 10% elèctric i el 5% tèrmic.

Prestació 2. Manteniment preventiu i normatiu

Prestació P3. Manteniment correctiu i garantia total

Prestació P4. Obres d'adequació i renovació de les instal·lacions i incorporació de la tecnologia d'energies renovables (instal·lació de biomassa): L'empresa adjudicatària realitzarà les obres d'adequació per l'equip generador d'energia renovable, la instal·lació del mateix i la instal·lació de la xarxa de calor.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya