Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Reorganització i rehabilitació de l'exterior i complements del Terracotta Museu

Òrgan de contractació:
Ajuntament de la Bisbal d'Empordà
Codi d'expedient:
E115.3-4/2018
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres instal·lacions d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Les actuacions a portar a terme, d'acord amb el projecte d'obra local ordinària, són:

¿ Enderrocs (enderrocs dels murs que tancaven l'antic recinte, del mur adjacent al rec, dels paviments a modificar; enderroc interiors).
¿ Operacions de superfície (canalització i soterrament dels serveis que transcorren per la vorera del carrer 6 d'octubre i dels serveis a l'interior del pati del museu. Formació i adequació dels diferents paviments (vorera, paviments interiors, entorn de les basses,...)).
¿ Formació del nou espai dels porxos (amb la nova estructura i la restauració dels cavalls procedents de l'antic escorxador i la formació de la coberta).
¿ Formació de cabina sanitària.
¿ Instal·lacions exteriors (xarxa d'aigua, instal·lació elèctrica, instal·lació d'evacuació i drenatge...).
¿ Actuacions complementàries del Museu (instal·lació de la xarxa de veu i dades, rehabilitació del porxo d'accés i rehabilitació parcial de la coberta i canals del Museu).
¿ Adequació del nou mòdul pedagògic (Obres d'adequació: divisió de la nau A per instal·lar-hi un mòdul pedagògic i per a activitats específiques del Museu, fusteria...; instal·lacions interiors: aigua i desguassos, electricitat, calefacció, prevenció d'incendis).
Pressupost de licitació:
410.393,37 € sense IVA 496.575,97 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Bisbal d'Empordà
Termini de presentació d'ofertes:
31/05/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
410.393,37 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sala de Juntes) :
07/06/18 10:15 Ajuntament de la Bisbal d'Empordà
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Sobre A.- Procés d'execució de l'obra. Avaluació prèvia amb judici de valor
Ponderació: 6.00 - Criteri: Sobre A.- Planificació de l'obra. Avaluació prèvia amb judici de valor
Ponderació: 4.00 - Criteri: Sobre A.- Organigrama de l'equip tècnic. Avalaució prèvia amb judici de valor
Ponderació: 80.00 - Criteri: Sobre B.- Oferta Econòmica. Avaluació posterior amb fòrmula
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45210000
Codi CPA:
41.00.2
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
. La solvència econòmica i financera, d'acord amb l'article 87 de la LCSP, s'acreditarà mitjançant una declaració responsable sobre el volum anual de negocis de l'empresa referit a l'any de major volum de negoci dels 3 últims conclosos, adjuntant-hi els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el citat Registre i, en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. En el cas d'empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

L'import del volum anual de negocis de l'empresa referit a l'any de major volum de negoci dels 3 últims conclosos, donat que la durada del contracte no és superior a l'any, haurà de superar una vegada i mitja el preu del contracte, és a dir, 615.590,07 euros (IVA no inclòs).

En tot cas, la inscripció en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades també servirà per acreditar, a la vista del seu contingut i llevat prova en contra, les condicions de solvència econòmica i financera de l'empresari.

Si, per una raó justificada, l'empresari no està en condicions de presentar les referències sol·licitades, se'l podria autoritzar a acreditar la seva solvència econòmica i financera per mitjà de qualsevol altra documentació que es consideri apropiada per l'òrgan de contractació, d'entre les previstes a l'article 87 de la LCSP.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
a) La solvència tècnica, d'acord amb l'article 88.1 de la LCSP, s'acreditarà amb una relació dels principals obres realitzades en els últims 5 anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos.

A la relació caldrà annexar-hi certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un client privat, certificat expedit per aquest o, en absència d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari. Caldrà que hi consti la bona execució del contracte.

L'import anual acumulat en l'any de major execució haurà de ser igual o superior al 70% del valor estimat del contracte (287.275,36 euros (IVA no inclòs)).

Si, per una raó justificada, l'empresari no està en condicions de presentar les referències sol·licitades, se'l podrà autoritzar a acreditar la seva solvència tècnica per mitjà de qualsevol altra documentació que es consideri apropiada per l'òrgan de contractació, d'entre les previstes a l'article 88.1 de la LCSP.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya