Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SUBMINISTRAMENT DE DISPOSITIUS DE GESTIÓ EMBARCATS, UNITATS DE LECTURA MOBIL, ACTIVACIÓ DE LA BASE DE DADES PER A LES DADES DE NAVEGACIÓ I SISTEMA DE CONTROL D'ACCÈS AL PUNT D'EMERGÈNCIA PER LA MILLORA DE LA RECOLLIDA PORTA A PORTA DE TORRELLES DE LLOBREGAT

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Torrelles de Llobregat
Codi d'expedient:
CSUB-002/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Objecte del contracte:
Subministrament de dispositius de gestió embarcat, unitats de lectura mòbil, i d'activació de la base de de dades per a les dades de navegació, així com el subministrament del sistema del control d'accés al punt d'emergència (bateria de contenidors) per a millorar la recollida selectiva porta a porta de Torrelles de Llobregat.
Necessitat a satisfer:
Es necessari l'obtenció dels equips embarcats i les unitats de lectura mòbil per tal de poder realitzar les lectures dels TAGS RIFD cubells i activar la base de dades de navegació. Al mateix moment, es necessari realitzar el tancament del únic punt d'emergència que tenim al municipi i controla l'accés a través d'una targeta identificativa per tal de millorar-ne el seu us i millorar les recollides selectives de residus urbans.
El contracte definit té la qualificació de contracte administratiu de subministraments, d'acord amb l'article 16 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es traslladen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.
Pressupost de licitació:
22.844,00 € sense IVA 27.641,23 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
20/06/18 - 20/06/18
Àmbit geogràfic:
Torrelles de Llobregat
Termini de presentació d'ofertes:
17/05/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
22.844,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
30216200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
La solvència econòmica i financera de l'empresari haurà d'acreditar-se mitjançant la presentació del volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a 60.000,00 euros.
Mínim d'acreditació:
60.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, dels quals es disposi per a l'execució del contracte, especialment els encarregats del control de qualitat.
Es precisaran els títols o les acreditacions acadèmiques o professionals exigits al personal tècnic de l'empresari així com el nombre de tècnics i experiència professional mínima exigida a aquests tècnics, o les característiques i les capacitats mínimes de les unitats tècniques exigides, segons correspongui.
Mitjà de solvència:
Mostres, descripcions i fotografies dels productes subministrats
Descripció:
Descripcions i fotografies dels productes a subministrar, l'autenticitat dels quals pugui certificar-se a petició de l'entitat contractant.

Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
) Una relació dels principals subministraments realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de com a màxim, els tres últims anys, en la qual s'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat d'aquests.
Els certificats de bona execució dels subministraments inclosos en la relació el destinatari de la qual va ser una entitat del sector públic podran ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'entitat contractant del subministrament.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent per tal aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'acreditarà per un o varis dels mitjans a què es refereixen les lletres b) a d) anteriors, sense que en cap cas sigui aplicable l'establert en la lletra a), relatiu a l'execució d'un nombre determinat de subministraments.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya