Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE PUGUI ESTAR RESOLTA AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

PORTADA D'AIGUA DES DE L'ESTANH REDON A VILAMOS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vilamós
Codi d'expedient:
S/000057-2017
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Obres hidràuliques
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Expd. S/000057-2017 - Portada d'aigua des de l'Estanh Redon a Vilamòs. Exercici 2018. Convocatòria: TES/430/2017, de dos de març. Departament de Territori i Sostenibilitat ¿ Agència Catalana de l'Aigua. ESMENA Advertit una errada a l'anunci de licitació de l'obra de referència, publicat al perfil contractant de data 13 d'abril de 2018, es procedeix a efectuar la següent correcció a l'apartat OBERTURA DE PLIQUES: - On diu: "26 dies naturals des de la publicació de l'anunci de licitació al B.O.P. de Lleida". - A de dir: "2n dimarts posterior a la finalització del termini per presentar ofertes, a les 19:00 hores".
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és la realització de les obres consistents en la realització d'una nova captació alternativa i canonada de portada d'aigua, per resoldre el problema de manca d'aigua i especialment per garantir aquest recurs durant els mesos entre octubre i març. La captació d'aigües està emplaçada en el Polígon 1, parcel¿la 825, Estanh Redon, a cota 2.215 metres, des d'aquí es transportarà l'aigua per gravetat fins a la captació existent d'Uishera situada a la cota 1.915 metres. La conducció d'aigua es realitzarà mitjançant canonada de polietilè d'alta densitat (PE-100) de 63 mm. de diàmetre nominal i de 10 i 16 bar de pressió nominal, depenent del tram. La rasa per la canonada tindrà una fondària mínima de 0,60 m. i una amplada de 0,40 m. La canonada anirà recoberta de terres seleccionades que es compactaran al 90 % del proctor modificat. Sempre que la canonada passi per marges de finques o camins s'adequarà el terreny per al seu ús i se li donarà el perfil adequat. Al llarg de recorregut es situarà vàlvules de ventosa trifuncionals en els llocs indicats en els plànols. També es situaran vàlvules de comporta en la captació, al pericó talla pressió i al desguàs de la canonada, al punt més baix del recorregut. S'ha de tenir en compte que el funcionament de la instal¿lació es considerarà amb sortida lliure, amb pressió nul¿la; per tant no s'han de col¿locar vàlvules de tancament al final de les canonades que augmentin la pressió final. Les vàlvules aniran muntades dins de pericons de registre circulars de formigó prefabricat i 1 m. de diàmetre,amb tapa de fosa dúctil tipus D-400. La captació es realitzarà mitjançant un pou de formigó prefabricat, al costat de l'estany, que comunicarà amb tub de 75 mm. diàmetre a un nivell mitjà de l'estany per vasos comunicants. A la sortida del pou s'instal¿larà una arqueta amb vàlvula ventosa i una vàlvula automàtica de control per limitació de cabal, amb filtre.A la cota 2.060 m. es col¿locarà un pou de ruptura de pressió.
Pressupost de licitació:
105.994,76 € sense IVA 128.253,65 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Espanya
Termini de presentació d'ofertes:
09/05/18 00:00 h
Valor estimat del contracte:
105.994,76 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques :
22/05/18 19:00 https://www.seu-e.cat/web/vilamos/seu-electronica
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 13/04/18
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45232150
Garantia provisional:
No
Classificació empresarial:
No és necessària.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya