Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

El servei de subscripcions a les novetats diàries ja es troba operatiu per a les subscripcions de la Plataforma de serveis de contractació pública. Per problemes tècnics, no s'incorporen les publicacions de la Plataforma de l'Estat. En el moment en que estigui resolta definitivament la incidència es normalitzarà el servei de subscripció amb les publicacions d'ambdues plataformes.

 

contracte mixt de subministrament, obra i serveis per a la Millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic del municipi de Besalú a través d'una empresa de serveis energètics i amb estalvis garantits

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Besalú
Codi d'expedient:
2-18 Enllumenat
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Incorporació arxius Dialux
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
contracte mixt de subministrament, obra i serveis per a la Millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic del municipi de Besalú a través d'una empresa de serveis energètics i amb estalvis garantits.
Prestació P1 ¿ Servei de gestió energètica

Execució de les tècniques de gestió energètica i explotació necessàries pel correcte funcionament de les instal·lacions objecte del contracte, incloent:
- control energètic
- gestió de la instal·lació
- control dels nivells lumínics

Prestació P2 ¿ Subministrament de tecnologia per a la millora de l'eficiència energètica a càrrec de l'estalvi energètic en modalitat d'arrendament operatiu incloent garantia total

Aquesta prestació correspon a la substitució de llumeneres, equips i làmpades, per a la millora de l'eficiència i estalvi energètic, així com altres actuacions varies encaminades a millorar l'eficiència energètica, en base a l'estudi d'eficiència realitzat, i que aniran a càrrec del rendiment energètic en modalitat d'arrendament operatiu. Al Plec de Prescripcions Tècniques i en l'auditoria energètica s'especifica quines són aquestes actuacions.

Aquestes actuacions seran executades en base als preceptes del Reglament d'eficiència energètica en instal·lacions d'enllumenat exterior aprovat pel Real Decret 1890/2008 de 14 de novembre i per les condicions fixades en els presents plecs.

Prestació P3 ¿ Obres d'adequació de les instal·lacions d'enllumenat exterior de l'Ajuntament Titular

Dins d'aquesta prestació s'engloben les obres d'adequació de les instal·lacions d'enllumenat exterior i altres millores de renovació de les instal·lacions que l'Ajuntament Titular proposa, les quals tenen relació directa amb l'objecte del present Plec i que aniran a càrrec del propi Ajuntament Titular. En el Plec de Prescripcions Tècniques i en l'auditoria energètica annexa es defineixen concretament aquestes actuacions
Pressupost de licitació:
520.389,07 € sense IVA 629.670,77 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
10 anys 7 mesos
Àmbit geogràfic:
Besalú
Termini de presentació d'ofertes:
14/04/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
541.989,07 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
34928530
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya