Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAO 1547/2018 Obres de millora de l'accessibilitat al barri Poble Nou-Zona Esportiva, a la cruïlla de la Ronda Ponent i la carretera de Rellinars

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 1547/2018
Tipus d'expedient:
Urgent
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres instal·lacions d'edificis i obres
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Obres de millora de l'accessibilitat al barri Poble Nou ¿ Zona Esportiva, a la cruïlla de la Ronda Ponent i la carretera de Rellinars
Pressupost de licitació:
97.436,01 € sense IVA 117.897,57 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
21/03/18 18:00 h
Observacions:
- Aquest procediment iniciat al 2017 ( amb núm. d'expedient ECAO 7235/2017) va quedar desert, pel que es veu la necessitat de tramitar un altre procediment obert amb tràmit d'urgència donada la necessitat que, al tractar-se d'una inversió financerament sostenible, les obres han d'estar finalitzades abans de 31 de desembre de 2018.

- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.

- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Vortal), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.

- D'acord amb l'article 32 de la Llei Orgànica 2/2012, de 27 de abril, d'Estabilitat Pressupostaria i Sostenibilitat Financera (LOEPS), modificat per la Llei orgànica 9/2013 de 20 de desembre de control del deute comercial del sector públic, la contractació d'aquestes obres es considera una inversió financerament sostenible. (IFS2-1-17)

- De conformitat amb el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica, s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar als licitadors i/o candidats com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses. La presentació de proposicions es farà únicament a través del portal www.vortalgov.es. La forma d'accés públic al perfil de contractant de l'Ajuntament és a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/terrassa i de la plataforma de contractació pública electrònica www.vortalgov.es, aprovada mitjançant resolució del tinent d'alcalde de l'Àrea d'Hisenda i Serveis Generals núm. 6871/2014, de 25 de juliol (BOP de 29 d'agost de 2014).

- És important que els licitadors verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits de programari per a la presentació de proposicions a través de la plataforma VORTALgov: JAVA, sistema operatiu, navegador, etc.

Us informem que per signar electrònicament les proposicions, els licitadors heu de tenir l'aplicació JAVA actualitzada.

Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina del fabricant http://java.com/es/download/installed.jsp.

Igualment, és necessari que els licitadors verifiqueu el vostre sistema operatiu, així com altres configuracions dels equips. Es pot realitzar aquesta comprovació polsant sobre l'enllaç:
https://next.vortal.biz/PRODPT1BusinessLine/Common/SystemRequirementsValidatorCommon/Index
o sobre l'opció "Validació del sistema" disponible en el peu de pàgina d'accés a la plataforma.

Si teniu dubtes en relació amb la versió de JAVA a utilitzar i/o sobre la configuració dels equips podeu contactar amb el Servei d'Atenció al Client de VORTAL a través del correu info@vortal.es o a través del 902 02 02 90 de dilluns a divendres de 09:00 h a 19:00 h.
Valor estimat del contracte:
106.915,16 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertura electrónica) :
22/03/18 10:00 Plataforma VORTAL

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 08/03/18
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: Oferta econòmica del licitador (pressupost principal i modificacions previstes)
Ponderació: 20.00 - Criteri: Proposta de reducció de termini
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45313100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
¿ Declaració sobre el volum negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte corresponent al doble del valor estimat del contracte.
Igualment, es podrà acreditar la solvència econòmica i financera per qualsevol dels altres mitjans previstos a l'article 75 del TRLCSP.
Observacions:
La inscripció en el Registre Electrònic de Licitadors (RELI) o en el Registro Oficial de Licitadores y Empresas Clasificadas del Estado (ROLECE) acreditarà, a tenor d'allò en ell reflectit i excepte prova en contrari, les condicions d'aptitud de l'empresari quant a la seva solvència econòmica i financera.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver executat com a mínim 5 obres similars per un import igual o superior al valor estimat, en els darrers 10 anys. S'acreditarà mitjançant certificats de bona execució.
Observacions:
S'acreditarà mitjançant certificats de bona execució.
Classificació empresarial:
Tanmateix, les empreses que acreditin tenir la següent classificació, queden eximides de demostrar la seva solvència tècnica i econòmica: Grup J, Subgrup 1 i Categoria 1.

Plecs

 

Documentació

 
Resolució aprovació licitació.pdf
PDF
Anunci de licitació.pdf
PDF
Projecte.pdf
PDF
Pressupost a zero.TCQ
TCQ
Composició de la Mesa.pdf
PDF
Models annexos sobre 1.doc
DOC
Condicions d'execució:
En la clàusula 14ena del PCAP s'especifiquen les condicions especials d'execució, en relació a:
1. creació d'ocupació i 2. comprovació d'obligacions amb la Seguretat Social
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya