Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Millora enllumenat públic sector Massana i sector Sant Julia del Llor

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí
Codi d'expedient:
X2018000101
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Instal·lació elèctrica
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Compra d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Millores en l'enllumenat public del sector Massana i el sector Sant Julia del Llor
Pressupost de licitació:
74.468,95 € sense IVA 90.107,42 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Julià del Llor i Bonmatí
Termini de presentació d'ofertes:
12/03/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
74.468,95 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertura sobre num. 1) :
13/03/18 10:00 Sala de Plens Ajuntament

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45316100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Comptar amb un volum anual de negocis igual o superior a 111.703,425 ¤ referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims anys conclosos. Aquest és el resultat de multiplicar el valor estimat del contracte (74.468,95 ¤) per una vegada i mitja (1,5), atès que la durada del contracte és inferior a un any.

El volum anual de negocis del licitador s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

En tot cas, la inscripció en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de les Administracions Públiques acreditarà enfront l'òrgan de contractació, llevat de prova en contrari, les condicions de solvència.

Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
serà l'experiència en la realització d'obres del mateix tipus o naturalesa a les de l'objecte. La forma d'acreditació i el requisits d'import mínim són els següents:

- Aquesta experiència s'acreditarà mitjançant una relació dels treballs efectuats per l'interessat en el curs dels 10 últims anys, avalats per certificats de bona execució
- I també caldrà acreditar que l'import anual acumulat en l'any de major execució és igual o superior a l'import de 52.128,265 ¤, corresponents al 70 per cent del valor estimat del contracte (74.468,95 ¤).

S'entendrà que les obres són del mateix tipus o naturalesa a les de l'objecte del contracte si pertanyen al mateix grup i subgrup de classificació que al que correspon al contracte (Grup I subgrup1: enllumenats, il¿luminacions i abalisaments lluminosos).


De manera alternativa, tot i no ser exigible la classificació per tractar-se d'un contracte inferior a 500.000,00¤, les empreses que disposin de l'adequada classificació al grup I, subgrup 1, categoria 1, restaran exemptes de l'obligació d'acreditar la seva solvència econòmica i financera i tècnica si presenten el corresponent certificat oficial de classificació, acompanyat d'una declaració expressa responsable indicant que la classificació es troba vigent


Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya