Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Treballs de neteja i desinfecció de les instal·lacions de reg de Mollet del Vallès per a la prevenció i control de la legionel·losi

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSE/17016
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'àmbit d'actuació és la instal·lació de reg de cada una de les zones verdes i instal·lacions esportives relacionades en l'annex 1 del Plec de prescripcions tècniques (en endavant PPT), específicament les instal·lacions de reg de les zones núm. 1 a 53, de les quals hi ha incorporada la fitxa amb l'esquema hidràulic de funcionament respectiu.
NO són objecte del contracte les instal·lacions de reg de les zones núm. 54 en endavant perquè, tot i que aquestes zones tenen codi de reg automàtic, són regs soterrats, on no és d'aplicació la neteja i desinfecció per legionel·losi.
Pressupost de licitació:
30.000,00 € sense IVA 36.300,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
01/03/18 14:00 h
Observacions:
La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 14 del PCAP, fins al 24.2.018 per acceptació de preguntes i fins al 26.2.2018 per a la publicació de respostes; i fins al 1.3.2018 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant l'Ajuntament de Mollet del Vallès.
Valor estimat del contracte:
66.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Acte d'obertura de pliques) :
05/03/18 12:00 Casa de la Vila, plaça Major, núm. 1, 08100 Mollet del Vallès
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es fixa en dos (2) anys, comptats a partir de la formalització del contracte, prorrogable anualment per mutu acord fins a un màxim de dos (2) anys més.

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 14/02/18
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
90670000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Presentació dels comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil haurà d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil. El Volum anual de negocis del licitador, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa (en ambdós casos IVA exclòs) ha de ser almenys d'un mínim de 45.000 euros. No obstant, si la data de creació de l'empresa o del seu inici d'activitats és inferior a tres anys, la declaració a presentar només s'ha de referir als exercicis d'existència o activitat efectiva de l'empresa. En qualsevol cas, caldrà que la xifra de negocis global, en serveis en l'àmbit de control de plagues amb altres administracions públiques, amb una quantitat igual o superior, de mitjana anual, de 45.000,00 euros.
Mínim d'acreditació:
45.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals serveis efectuats durant els últims 5 anys que inclogui import, dates i destinataris públics o privats amb un mínim de prestació de serveis de característiques similars a l'objecte d'aquest contracte i per un import de 45.000 euros anuals, IVA exclòs. Els serveis efectuats s'acreditaran mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat de bona execució expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.
Mínim d'acreditació:
45.000,00 €
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Inscripció en el Registre oficial d'establiments i serveis plaguicides (ROESP).
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Disposició de tot el personal de carnet d'aplicador i manipulador de plaguicides.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Disposició de tot el personal de la formació requerida pel Decret 352/2004, pel que fa a curs homologat per la Generalitat de Catalunya "Curs per al manteniment higienicosanitari d'instal·lacions de risc per legionel·la".
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Designació d'un responsable tècnic qualificat que assumeixi el disseny del protocol de neteja i desinfecció i el seguiment dels treballs realitzats.

Plecs

 

Documentació

 
17016se 20180206 Decret aprovació plecs i convocatòria licitació.pdf
PDF
17016se PCAP_annexos format editable.doc
DOC
Condicions d'execució:
L'establert en el Plec de clàusules administratives particulars (PCAP) i en el Plec de prescripcions tècniques (PPT), i especificament en la clàusula 28 del PCAP
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya