Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

El servei de subscripcions a les novetats diàries ja es troba operatiu per a les subscripcions de la Plataforma de serveis de contractació pública. Per problemes tècnics, no s'incorporen les publicacions de la Plataforma de l'Estat. En el moment en que estigui resolta definitivament la incidència es normalitzarà el servei de subscripció amb les publicacions d'ambdues plataformes.

 

17-0049 Sistema d'emmagatzematge robotitzat per al material fungible pel magatzem general de l'Hospital Clínic de Barcelona

Òrgan de contractació:
Consorci Hospital Clínic de Barcelona (HCB)
Codi d'expedient:
17-0049
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment de licitació:
Diàleg competitiu
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Es modifquen els següents apartats del Document Descriptiu i del Programa Funcional: 1. Clàusula 9 apartat 6 de subapartat d) in fine de la pàgina 15 del document descriptiu, on diu: "Almenys dos (2) contractes de disseny i implantació d'un projecte de sistemes d'emmagatzematge robotitzat d'acord amb el definit en el Programa Funcional per un import mínim de 1.00.000 euros", ha de dir:" almenys dos (2) contractes de disseny i implantació d'un projecte de sistemes d'emmagatzematge robotitzat d'acord amb el definit en el Programa Funcional per un import mínim de 1.000.000 euros " 2. Cláusula15.4 del Document descriptiu relativa als criteris quantificables de forma automática apartat 2.1.2, on diu: "Productivitat. Es valorarà els volums de les entrades i sortides del sistema d'emmagatzematge en relació a la productivitat registrada actualment (any 2017), d'acord amb les dades que s'estableixen en l'apartat 8.3 d'aquest PPT, relatives a el moviment de materials, atribuint 1 punt per cada 10% d'increment de productivitat respecte a l'actual. (Fins a 8 punts), ha de dir: Productivitat. Es valorarà els volums de les entrades i sortides del sistema d'emmagatzematge en relació a la productivitat registrada actualment (any 2017), d'acord amb les dades que s'estableixen en l'apartat 3 del programa funcional relatives a el moviment de materials, atribuint 1 punt per cada 10% d'increment de productivitat respecte a l'actual. (Fins a 8 punts). 3. Annex 1.4 del document descriptiu apartat e) on diu: "L'empresa, de conformitat amb l'article 64.2 del TRLCSP, i assabentada de les condicions i requisits que s'exigeixen al PCAP i al PPT per a poder ser adjudicatària del contracte, ...." ha de dir: L'empresa, de conformitat amb l'article 64.2 del TRLCSP, i assabentada de les condicions i requisits que s'exigeixen en el document descriptiu i el programa funcional per a poder ser adjudicatària del contracte, ...." 4. La clàusula 5.5 del Programa Funcional, on diu: El termini de garantia dels equips inclosos, els seus sistemes addicionals, components, accessoris, programari i integració amb el sistema informàtic existent, serà de mínim dos anys, comptats a partir de la signatura de l'acta de recepció dels equip a què fa referència l'apartat 8.5.3, havent de ser subministrada la formació bàsica als usuaris abans d'aquesta data ha de dir: El termini de garantia dels equips inclosos, els seus sistemes addicionals, components, accessoris, programari i integració amb el sistema informàtic existent, serà de mínim tres anys, comptats a partir de la signatura de l'acta de recepció dels equips, havent de ser subministrada la formació bàsica als usuaris abans d'aquesta data. S'adjunta nova versió del document descriptiu i del programa funcional.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Sistema d'emmagatzematge robotitzat per al material fungible pel magatzem general de l'Hospital Clínic de Barcelona
Pressupost de licitació:
1.239.669,42 € sense IVA 1.500.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
30/01/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
1.239.669,42 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Hospital Clínic de Barcelona. Sala de reunions Unitat de Contractació C/ Villarroel 170. Planta 4ª ) :
02/02/18 10:00 Hospital Clínic de Barcelona. Sala de reunions Unitat de Contractació C/ Villarroel 170. Planta 4ª entre escales 3 i 5. Barcelona 08036

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
42997300
Garantia provisional:
No
Limitació d'empreses candidates:
Nombre mínim:
3
Nombre màxim:
5

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'anuncis

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya