Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAO 5052/2017 Obres incloses en el "Projecte executiu d'instal.lació d'un sistema d'emissió d'avisos per megafonia en cas d'incendis i d'integració del sistema contra incendis en un software gràfic TG a l'edifici consistorial i edifici Didó"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 5052/2017
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Instal·lació d'edificis i obres
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte el constitueix l'execució de les obres descrites en el "Projecte executiu d'instal.lació d'un sistema d'emissió d'avisos per megafonia en cas d'incendis i d'integració del sistema contra incendis en un software gràfic TG a l'edifici consistorial i edifici Didó" - D'acord amb l'article 32 de la Llei Orgànica 2/2012, de 27 de abril, d'Estabilitat Pressupostaria i Sostenibilitat Financera (LOEPS), modificat per la Llei orgànica 9/2013 de 20 de desembre de control del deute comercial del sector públic, la contractació d'aquestes obres es considera una inversió financerament sostenible (IFS2-29-17).
Pressupost de licitació:
76.375,15 € sense IVA 92.413,93 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
08/11/17 18:00 h
Observacions:
- Visita obra: 26 d'octubre de 9 a 10h a l'edifici del Raval (es prega confirmació al Servei de Patrimoni i Manteniment 93.739.70.00 extensió 7030)
- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.
- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Vortal), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.
- De conformitat amb el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica (BOP de 23 de febrer de 2015), s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar als licitadors i/o candidats com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses. La presentació de proposicions es farà únicament a través del portal www.vortalgov.es. La forma d'accés públic al perfil de contractant de l'Ajuntament és a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/terrassa i de la plataforma de contractació pública electrònica www.vortalgov.es, aprovada mitjançant resolució del tinent d'alcalde de l'Àrea d'Hisenda i Serveis Generals núm. 6871/2014, de 25 de juliol (BOP de 29 d'agost de 2014).
- És important que els licitadors verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits de programari per a la presentació de proposicions a través de la plataforma VORTALgov: JAVA, sistema operatiu, navegador, etc.
Us informem que per signar electrònicament les proposicions, els licitadors heu de tenir l'aplicació JAVA actualitzada.
Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina del fabricant http://java.com/es/download/installed.jsp.
Igualment, és necessari que els licitadors verifiqueu el vostre sistema operatiu, així com altres configuracions dels equips. Es pot realitzar aquesta comprovació polsant sobre l'enllaç:
https://next.vortal.biz/PRODPT1BusinessLine/Common/SystemRequirementsValidatorCommon/Index
o sobre l'opció "Validació del sistema" disponible en el peu de pàgina d'accés a la plataforma.
Si teniu dubtes en relació amb la versió de JAVA a utilitzar i/o sobre la configuració dels equips podeu contactar amb el Servei d'Atenció al Client de VORTAL a través del correu info@vortal.es o a través del 902 02 02 90 de dilluns a divendres de 09:00 h a 19:00 h.
Valor estimat del contracte:
76.375,15 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertures no presencials) :
09/11/17 10:00 per plataforma VORTAL

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 13/10/17
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 90.00 - Criteri: Proposta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta d'execució de millores constructives
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45343200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
El licitadors podran acreditar la solvència econòmica i financera per qualsevol dels mitjans previstos a l'article 75 del TRLCSP.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Certificats de bona execució d'haver realitzat sis (6) obres d'instal·lació de protecció d'incendis d'igual o superior import a 76.375,15 ¤ en els darrers deu (10) anys.
Observacions:
Com a mínim una obra de les presentades ha d'incorporar megafonia per avisos.
Classificació empresarial:
No requerida. Tanmateix, les empreses que acreditin tenir la següent classificació, queden eximides d'acreditar la seva solvència tècnica, professional i econòmica: K-9-1

Plecs

 

Documentació

 
Resolució d'aprovació PCAP.pdf
PDF
Composició de la Mesa.pdf
PDF
Projecte COAP_08_2017.zip
ZIP
Models annexos PCAP.doc
DOC
megafonia raval preus 0.xlsx
XLS
Anunci de licitació.pdf
PDF
Condicions d'execució:
D'acord amb la clàusula 14 del PCAP: Creació d'ocupació mínim 1 persona provinent de l'atur i Comprovació del compliment de les obligacions amb la Seguretat Social
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya