Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ACORD MARC DE SUBMINISTRAMAENT D'PARELLS DESFIBRIL·LADORS (DEA), I ELS SERVEIS ASSOCIATS DE MANTENIMENT I FORMACIÓ AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2016.03
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Acord marc per al subministrament de DEA i serveis associats de manteniment i formació, dividit en 6 lots que inclouen modalitats de compra i arrendament, per a la selecció d'empreses adjudicatàries, un mínim de dos i un màxim de cinc, amb capacitat per complir l'objecte del contracte, mitjançant diverseos criteris de valoració.
Té la qualificació de contracte mixt de subministrament i serveis i no concreta totes les entitats locals que poden ser destinatàries de futura provisió, individualment considerades, sinó que delimita de forma oberta, però suficient, les condicions generals en les que caldrà realitzar els serveis. L'Acord marc desenvoluparà la seva execució en els termes dels articles 33.4 de la DN i 198.4 del TRLCSP.
Pressupost de licitació:
1.133.861,96 € sense IVA 1.371.972,97 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
01/06/17 14:30 h
Valor estimat del contracte:
4.081.903,06 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Sessió pública d'obertura dels denominats "sobres B", corresponents a l'oferta tècnica ) :
08/06/17 13:00 Sala d'actes de l'ACM - CCDL. C/ València 231, 6a planta de Barcelona (08007)
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
L'Acord marc tindrà una durada inicial de vint-i-quatre mesos, a partir del 17 de juliol de 2017 o de la data en que es formalitzi, si és posterior, període que es podrà prorrogar, per acord entre les parts, per dos més de dotze mesos addicionals com a màxim, essent el seu límit, vigència inicial i pròrrogues, de quatre anys. La vigència dels contractes basats es fixarà en el plec o document de condicions de cadascun dels procediments. El període total del contracte inicial més les corresponents pròrrogues no podrà superar el termini de quatre anys, tal com s'estableix en els articles 33.1 de la DN i 196.3 del TRLCSP. Pel que fa a la durada dels contractes d'arrendament o serveis (lots 3 a 6) tramitats per les entitats destinatàries, el CCDL o ACM, aquests tindran una durada de quatre anys, amb una possible pròrroga expressa. En tot cas, aquesta pròrroga tindrà un termini màxim de la meitat del període inicial, és a dir, dos anys, tal com determinen els articles 290 i 303 del TRLCSP. Pel que fa a períodes inferiors, la fixació dels preus, s'hauran de determinar de conformitat amb les previsions de la clàusula quaranta-setena d'aquest plec. Tot això en els termes de la clàusula 10 del PCAP d'aplicació.

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
Nombre de lots:
6
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Compra d'innovació:
No

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya