Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que ja es poden fer consultes al cercador pels camps "tipus de procediment" i "valor estimat del contracte" en tots els expedients de la Plataforma de serveis de contractació pública. Els expedients de la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado s'aniran indexant en els propers dies. Pel que fa al camp "reserva social", atès que és de nova creació, no es retornaran dades fins que els òrgans de contractació informin aquest indicador en les seves licitacions.

 

Servei de traducció i correcció de diversos textos per al Servei de Normativa i Procediment de l'Agència Catalana del Consum

Òrgan de contractació:
Agència Catalana del Consum
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment de licitació:
Contracte menor
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquesta alerta futura de contractació és el servei de traducció i correcció dels escrits jurídics que formen part del procediment administratiu sancionador de Consum del català al castellà.
Els documents que poden ser objecte de traducció poden ser, a títol indicatiu, els següents: plecs de càrrecs, propostes de resolució, resolucions sancionadores, informes de recursos d'alçada, resolucions de recursos administratius.
El servei té una durada limitada fins a l'exhauriment del pressupost o fins el 31 de desembre de 2017, allò que esdevingui abans.
La concreció de la resta de condicions es pot consultar en el plec de prescripcions tècniques que acompanya aquesta alerta futura de contractació.
Pressupost indicatiu:
12.500,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Informació d'interès:
Els interessats hauran d'enviar una sol·licitud per correu electrònic a jordi.defrancisco@gencat.cat o manifestar-ho a l'espais d'Empreses interessades del perfil del contractant.
Termini recepció sol·licituds de participació: 23 de març de 2017.

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya