Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

El servei de subscripcions a les novetats diàries ja es troba operatiu per a les subscripcions de la Plataforma de serveis de contractació pública. Per problemes tècnics, no s'incorporen les publicacions de la Plataforma de l'Estat. En el moment en que estigui resolta definitivament la incidència es normalitzarà el servei de subscripció amb les publicacions d'ambdues plataformes.

 

Serveis informàtics de construcció i implantació de millores dels sistemes eLlicències i Mòdul Comú d'Informes, la preparació del disseny funcional i pla de projecte del nou sistema de gestió de subvenció per a la rehabilitació (PAISA) i els servveis de redacció del disseny del projecte Pla d'Actuacions sobre Expedients d'Activitats de l'Ajuntament de Barcelona i la prestació dels serveis d'Oficina Tècnica

Òrgan de contractació:
Institut Municipal d'Informàtica
Codi d'expedient:
H0008
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Davant la necessitat d'evolucionar els sistemes d'informació dels serveis d'eLlicències i el Moòdul Comú d'Informes (MCI), crear el sistema de gestió de subvencions per a la rehabilitació (PAISA) i definir el Pla d'Actuacion sobre Expedients d'Activitats de l'Ajuntament de Barcelona, l'IMI ha decidit licitar el present contracte, dividit en 4 Lots:
1-Serveis informàtics de construcció i implantació de millores dels sistemes eLlicències i Mòdul Comú d'Informes de l'Ajuntament de Barcelona.
2-Serveis informàtics de preparació del disseny funcional i pla de projectes del nou sistema de gestió de subvencins per a la rehabilitació (PAISA) de l'Ajuntament de Barcelona.
3-Serveis informàtics de la redacció del disseny del pla projecte Pla d'Actuacions sobre Expedients d'Activitas de l'Institut Municipal d'Informatica a l'Ajuntament de Barcelona.
4-Serveis d'Oficina Tècnica de supervisió del projecte i gestió de la qualitat.
Pressupost de licitació:
781.346,82 € sense IVA 945.429,65 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
9 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Valor estimat del contracte:
843.772,90 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No

Anunci previ

 
Codi CPV:
72000000

Documentació

 

Tauler d'anuncis

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya