Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Redacció i elaboració dels documents necessaris per a la tramitació i aprovació del Pla Director Urbanístic de l'embassament de Rialb

Òrgan de contractació:
Consorci Segre-Rialb
Codi d'expedient:
CON_01/17
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present contracte és la realització del servei de redacció i elaboració dels documents necessaris per a la tramitació i aprovació del Pla Director Urbanístic de l'embassament de Rialb, que inclourà la redacció dels estudis, informes tècnics, jurídics, econòmics, mediambientals i socials, l'organització i redacció del document de Planejament i tota la documentació tant escrita com gràfica detallada en els plecs de clàusules administratives i tècniques, i aquella legalment exigida en la normativa urbanística vigent, per tal que el PDU, conclogui amb la corresponent aprovació definitiva per part del Conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat.
Pressupost de licitació:
54.550,00 € sense IVA 66.005,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Lleida
Termini de presentació d'ofertes:
06/03/17 15:00 h
Valor estimat del contracte:
54.550,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
S'estableix una previsió de durada del contracte de referència de 2 anys, des de la signatura del contracte. Això, no obstant, es podrà ampliar el termini, per períodes acordats mútuament, fins a un màxim de 2 anys més, en el supòsit que no s'hagi aconseguit l'objecte del contracte en la durada prevista, per causes alienes a les parts del contracte. El valor estimat del contracte és de 54.550 euros tenint en compte les possibles pròrrogues i modificacions d'aquest.

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71400000
Garantia provisional:
No
Compra pública d'innovació:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Un justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos superior o igual del preu de licitació.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació de treballs de planejament urbanístic i planejament general amb municipis de menys de 10.000 habitants, amb un mínim de 2, en els últims 5 anys. Cal incloure l¿import, dates i el destinatari públic dels mateixos, així com la justificació de la corresponent aprovació definitiva de l¿expedient per part de l¿òrgan competent. Els serveis o treballs efectuats s¿acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
El licitador inclourà en la seva oferta una Declaració responsable (Annex I) del Plec de clàusules Administratives de que disposa d'un l'equip redactor multidisciplinari i la designació del Director/a del Pla, d'acord amb els criteris establerts en el punt 3.2 de la Clàusula sisena del mateix Plec.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Títol acadèmic i currículum vitae dels membres integrants de l'equip redactor tal com estableix en el punt 3.2 de la Clàusula sisena del mateix Plec.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya