Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Acord Marc per l'homologació d'empreses pel subministrament col·locació assistència tècnica i desmuntatge de tecnologies d'aforament pels espais oberts gestionats per BSM Lot 1: Torns d'accés mòbils Lot 2: Tecnologies d'aforament sense barreres físiques

Òrgan de contractació:
Barcelona de Serveis Municipals SA
Codi d'expedient:
2017IDI008AM
Sistema de racionalització:
Acord marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Acord Marc per l'homologació d'empreses pel subministrament col·locació assistència tècnica i desmuntatge de tecnologies d'aforament pels espais oberts gestionats per BSM Lot 1: Torns d'accés mòbils Lot 2: Tecnologies d'aforament sense barreres físiques
Pressupost de licitació:
208.000,00 € sense IVA 251.680,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
08/02/17 10:00 h
Valor estimat del contracte:
208.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques :
10/02/17 13:30

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 100.00 - Criteri: Judidi de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
42961100
Garantia provisional:
No
Compra pública d'innovació:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Lot 1: Declaració sobre el volum global de negocis: el licitador haurà d¿acreditar que en l¿any de major execució dels darrers tres (3) anys, s¿ha assolit un valor anual de negocis de com a mínim 150.000.-¤. Per acreditar-ho el licitador presentarà es comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil corresponent, si l¿empresari està inscrit i, en cas contrari, per les dipositades al registre oficial al que hagi d¿estar inscrit. En el cas dels empresaris individuals, s¿acreditarà a través dels llibres d¿inventaris i comptes anuals legalitzats al Registre Mercantil.

Mínim d'acreditació:
150.000,00 €
Descripció:
Lot 2: Declaració sobre el volum global de negocis: el licitador haurà d'acreditar que en l'any de major execució dels darrers tres (3) anys, s'ha assolit un valor anual de negocis de com a mínim 150.000.-¤. Per acreditar-ho el licitador presentarà es comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil corresponent, si l'empresari està inscrit i, en cas contrari, per les dipositades al registre oficial al que hagi d'estar inscrit. En el cas dels empresaris individuals, s'acreditarà a través dels llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats al Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
150.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Lot 1: Els licitadors hauran d¿acreditar haver realitzat en els últims cinc (5) anys el control d¿aforament en esdeveniments que hagin implicat el muntatge i desmuntatge de torns de control abans i després de la realització de l¿esdeveniment, i que reuneixin les següents característiques:
a.1. Un esdeveniment amb un mínim de 15.000 assistents.
a.2. Un esdeveniment amb un mínim de 10 torns desplegats pel control d¿aforament.
Per poder acreditar aquest extrem, el licitador presentarà certificats expedits o visats per l¿òrgan competent si el destinatari és una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest. A falta de certificats, es podrà acreditar la solvència requerida amb còpia dels contractes i/o comandes on es detalli import, client, any d¿execució i productes subministrats. Així mateix, el licitador podrà acreditar la solvència exigida amb una declaració de l¿apoderat on constin les dades d¿execució, nom del client, objecte i import.
Descripció:
Lot 2: Els licitadors hauran d'acreditar haver realitzat en els últims cinc (5) anys el control d'aforament en esdeveniments que hagin implicat el muntatge i desmuntatge de tecnologies d'aforament sense barreres físiques de control abans i després de la realització de l'esdeveniment, i que reuneixin les següents característiques:

a.1. Un esdeveniment amb un mínim de 5.000 assistents.
a.2. Un esdeveniment amb un mínim de 3 punts de control desplegats per al control d'aforament.
Per poder acreditar aquest extrem, el licitador presentarà certificats expedits o visats per l'òrgan competent si el destinatari és una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest. A falta de certificats, es podrà acreditar la solvència requerida amb còpia dels contractes i/o comandes on es detalli import, client, any d'execució i productes subministrats. Així mateix, el licitador podrà acreditar la solvència exigida amb una declaració de l'apoderat on constin les dades d'execució, nom del client, objecte i import.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya