Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Acord marc per l' homologació de proveïdors per a la implementació de la segona fase del sistema de Business Intelligence de Barcelona de Serveis Municipals, SA Ambit 1: desenvolupament de magatzem de dades, Ambit 2: desenvolupament del DATAMART, Ambit 3: subministrament del programari (software)

Òrgan de contractació:
Barcelona de Serveis Municipals SA
Codi d'expedient:
2016AP110AM
Sistema de racionalització:
Acord marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Acord marc per l' homologació de proveïdors per a la implementació de la segona fase del sistema de Business Intelligence de Barcelona de Serveis Municipals, SA Ambit 1: desenvolupament de magatzem de dades, Ambit 2: desenvolupament del DATAMART,
Ambit 3: subministrament del programari (software)
Pressupost de licitació:
1.589.000,00 € sense IVA 1.922.690,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
15/09/16 10:00 h
Valor estimat del contracte:
1.589.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques :
16/09/16 13:30
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
tres possibles pròrrogues anuals

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: automatic(preu)
Ponderació: 50.00 - Criteri: judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
72000000
Garantia provisional:
No
Compra pública d'innovació:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis mig en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, referit com a màxim als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències d'aquest volum de negocis, el qual no podrà ser inferior a 200.000.- ¤. Aquest volum de negocis s'haurà d'acreditar amb còpia dels 3 últims comptes anuals presentats en el Registre Mercantil o en el Registre oficial que correspongui, en el supòsit que aquesta publicació sigui obligatòria. Els empresaris no obligats a presentar els comptes en Registres oficials podran aportar, com mitjà alternatiu d'acreditació, els llibres de comptabilitat degudament legalitzats.
Mínim d'acreditació:
200.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Els licitadors hauran d'acreditar haver desenvolupat un mínim de tres projectes de desenvolupament i implantació d'una solució de Business Intelligence en els darrers 5 anys, que inclogui el disseny i creació del Magatzems de dades (Data Warehouse), Data Marts, quadres de comandament i reporting, amb un import global no inferior a 150.000.- ¤ (ABANS IVA).

Els serveis realitzats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent si el destinatari és una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest. En aquest certificat constarà: objecte contractual amb detall de les prestacions efectivament realitzades, import, any d'execució, client.
Mínim d'acreditació:
150.000,00 €

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya