Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEIS D'ADMINISTRACIÓ DELS SISTEMES TECNOLÒGICS DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
ASG/CONTRACTACIÓ/2016/46
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis d'administració dels sistemes tecnològics de l'Ajuntament de Viladecans:
LOT 1: Serveis de gestió de la Microinformàtica i d'Administració del Sistema.
LOT 2 : Serveis d'administració del Sistema de Comunicacions Unificades de l'Ajuntament configurat amb el fabricant Cisco.
LOT 3: Serveis d'administració dels Sistemes de Seguretat i Xarxes Informàtiques.
Pressupost de licitació:
305.785,12 € sense IVA 370.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
14/09/16 14:00 h
Observacions:
Els licitadors hauran de concórrer únicament a un dels lots. No obstant, s'acceptarà la concurrència a dos lots si aquests són el lot 2 i el lot 3.

Valor estimat del contracte:
733.884,29 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertura de la proposició tècnica dels licitadors continguda en el sobre B.) :
16/09/16 09:30 4a. planta (Sala de reunions de l'Àrea de Serveis Generals) de l'edifici ubicat al carrer Sitges núm. 6 de Viladecans.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Prorrogable per períodes anuals, sense que la vigència total del contracte, incloses les pròrrogues pugui excedir de quatre anys.

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
Nombre de lots:
3
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Compra pública d'innovació:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
El criteri per a l'acreditació de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negocis del licitador, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte, (igual o superior a 179.752,07 ¤ per a licitar en el lot 1; igual o superior a 18.595,04 ¤ per a licitar en el lot 2; igual o superior a 30.991,73 ¤ per a licitar en el lot 3).
Solvència tècnica i professional
Descripció:
- Una relació dels principals serveis o treballs de característiques similars realitzats en els últims cinc (5) anys, que inclogui imports, dates i destinataris dels serveis, públics o privats. A aquesta relació li seran acompanyats els corresponents certificats de bona execució, acreditatius dels serveis o treballs realitzats expedits o visats per l'òrgan competent quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; o per certificat expedit pel subjecte privat, o a falta d'aquest darrer, per declaració responsable del licitador.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana (igual o superior a 83.884,30 ¤ per a licitar en el lot 1; igual o superior a 8.677,69 ¤ per a licitar en el lot 2; igual o superior a 14.462,81 ¤ per a licitar en el lot 3).


- Addicionalment, per al lot 1, caldrà presentar:
b) Acreditació documental de que l'empresa és partner oficial Citrix, VMWare, Veeam Backup, Cabines EMC, Exchange, Servidors Microsoft.

c) Acreditació documental de que disposa i aplica les certificacions ISO 20.000, es a dir, provissió eficaç dels serveis gestionats mitjançant la millora contínua i la ISO 27.000, millors pràctiques recomanades en Seguretat de la Informació i Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI).
d) Descripció del perfil dels empresaris, del personal de direcció de l'empresa i especialment del personal que el contractista està disposat a aportar per a la prestació del servei objecte d'aquest contracte, la seva qualificació, titulació acadèmica i professional i la seva experiència que hauran d'acreditar suficientment en la instal¿lació i configuració en servidors HP, cabines EMC, Citrix, Exchange, Microsoft, Veeam Backup i entorns de virtualització VMWare. A aquesta descripció caldrà adjuntar els currículums vitae dels tècnics que participaran en el desenvolupament del contracte, així com les titulacions acreditatives de les experiències laborals i, a ser possible, de les certificacions en les tecnologies sol¿licitades.

Addicionalment, per al lot 2, caldrà presentar:

b) Acreditació documental de que l'empresa és partner oficial en Sistemes de Comunicacions Unificades Cisco.

c) Descripció del perfil dels empresaris, del personal de direcció de l'empresa i especialment del personal que el contractista està disposat a aportar per a la prestació del servei objecte d'aquest contracte, la seva qualificació, titulació acadèmica i professional i la seva experiència que hauran d'acreditar suficientment el fet estar certificats en l'administració dels Sistemes de Comunicació Unificades de Cisco. A aquesta descripció caldrà adjuntar els currículums vitae dels tècnics que participaran en el desenvolupament del contracte, així com les titulacions acreditatives de les certificacions sol¿licitades.

Addicionalment, per al lot 3, caldrà presentar:

b) Acreditació documental de que l'empresa és partner oficial en l'administració d'equips de xarxes de telecomunicacions HP i dels Sistemes de Seguretat Perimetral NFG Fortinet, Linkproof de Radware i Ironport de Cisco.

c) Acreditació documental de que disposa i aplica les certificacions ISO 20.000, es a dir, provissió eficaç dels serveis gestionats mitjançant la millora contínua i la ISO 27.000, millors pràctiques recomanades en Seguretat de la Informació i Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI).

d) Descripció del perfil dels empresaris, del personal de direcció de l'empresa i especialment del personal que el contractista està disposat a aportar per a la prestació del servei objecte d'aquest contracte, la seva qualificació, titulació acadèmica i professional i la seva experiència que hauran d'acreditar suficientment en l'administració d'equips de xarxes de telecomunicacions HP i dels Sistemes de Seguretat Perimetral NFG Fortinet, Linkproof de Radware i Ironport de Cisco. A aquesta descripció caldrà adjuntar els currículums vitae dels tècnic

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
46 Anunci BOP Licitació serveis informàtics.pdf
PDF
instància genèrica.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les que es ressenyen en el plec de clàusules administratives particulars i en el plec de prescripcions tècniques.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya