Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Subministrament de productes farmacèutics i servei de preparació dels medicaments en unidosis per a la residència per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, gestionada per SUMAR, Empresa d'Acció Social, S.L.

Òrgan de contractació:
Sumar, serveis públics d'acció social de Catalunya, SL
Codi d'expedient:
CON-PO 04/2016
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament de productes farmacèutics i servei de preparació de medicaments en unidosis per a la residència per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, gestionada per SUMAR, Empresa d'Acció Social, S.L..
El present contracte també inclou el possible subministrament de productes ortopèdics tals com cadires de rodes, caminadors, crosses, etc.
Durada del contracte:
6 anys
Àmbit geogràfic:
Sant Sadurní d'Anoia
Termini de presentació d'ofertes:
25/07/16 14:00 h
Observacions:
És condició especial d'execució del present contracte la disposició de les instal·lacions a un radi inferior a 10km de distància de la residència per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia per una millor execució del contracte.

SUMAR, Empresa d'Acció Social, SL fixa un cànon anual mínim de sis mil euros (6.000,00 ¤), susceptible de ser millorat per les propostes que facin els licitadors.
L'import del cànon que l'empresa adjudicatària aporti anualment a SUMAR, Empresa d'Acció Social, S.L. es reinvertirà en la seva totalitat a la residència per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia.
Subhasta electrònica:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada inicial del contracte és de 4 anys, prorrogables per un màxim de 2 anys, anualment, de forma expressa, si alguna de les parts ho sol¿licita amb tres mesos d'anticipació al seu venciment i l'altra part ho accepta.

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOGC:
Accés al DOGC - 05/07/16
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Judicis de valor
Ponderació: 40.00 - Criteri: Fórmules aritmètiques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
33600000
Garantia provisional:
No
Compra pública d'innovació:
No

Plecs

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya