Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

concessió administrativa per a la gestió del servei públic de piscina municipal i adequació i explotació del bar-restaurant i la zona d'esbarjo, en la modalitat de concessió

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palau-saverdera
Codi d'expedient:
CTE GSP 01-16
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Gestió de Serveis Públics
Procediment d'adjudicació:
Obert

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte de contractació, amb el detall que s'especifica en el present plec:
- La gestió, manteniment i explotació de la piscina municipal, durant la temporada de banys.
- La gestió, manteniment i explotació del bar-restaurant del recinte de la piscina municipal que podrà allargar-se durant tot l'any.
- La gestió, manteniment i explotació de la zona d'esbarjo del recinte de la piscina municipal, que podrà allargar-se tot l'any, amb la reserva d'ús a favor de l'Ajuntament de Palau-saverdera que es detalla en l'article 12.2 d'aquest plec.
- L'execució d'obres d'adequació de les instal¿lacions del bar-restaurant d'acord amb la valoració que consta a l'annex 3 del Plec de clàusules administratives particulars i els criteris que s'estableixen als article 10 i següents del present plec de prescripcions tècniques. Aquesta actuació s'haurà de dur a terme durant el primer any de vigència del contracte i es podrà executar de forma progressiva, d'acord amb el calendari d'actuacions que, una vegada formalitzat el contracte, l'adjudicatari proposarà a l'Ajuntament. La persona dels Serveis municipals encarregada de la vigilància del contracte, vetllarà pel compliment del calendari previst.
- L'execució de les obres de millora que eventualment s'hagin inclòs en l'oferta. Aquestes actuacions, en el seu cas, s'hauran de dur a terme durant el període de vigència del contracte i es podran executar de forma progressiva, d'acord amb el calendari d'actuacions que, una vegada formalitzat el contracte, l'adjudicatari proposarà a l'Ajuntament i que garantirà que es compleixin, en tot moment, les garanties sanitàries del servei de piscina municipal. La persona dels Serveis municipals encarregada de la vigilància del contracte, vetllarà pel compliment del calendari previst.
S'inclouen com a manteniment general de la piscina municipal els treballs de jardineria durant tot l'any, de tot recinte de la piscina, segons el detall del plànol que consta com a annex 1 del plec de clàusules administ
Pressupost de licitació:
18.559,66 € sense IVA 22.457,18 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Palau-saverdera
Termini de presentació d'ofertes:
06/05/16 14:00 h
Valor estimat del contracte:
18.559,66 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques :
12/05/16 09:00 Sala d' Actes de l' Ajuntament de Palau-saverdera
Cànon d'explotació:
400,00 €
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte PODRÀ PRORROGAR-SE per períodes anuals fins a un MÀXIM DE TRES PRORROGUES.

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92610000
Garantia provisional:
666,16 €
Compra pública d'innovació:
No

Plecs

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya