Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SELECCIÓ D'UN SOCI PRIVAT QUE FORMARÀ PART D'UNA SOCIETAT D'ECONOMIA MIXTA ENCARREGADA D'EXECUTAR UN PROGRAMA INTERNACIONAL D'ACCELERACIÓ DE STARTUPS I GESTIONAR LES SEVES PARTICIPACIONS ACCIONARIALS

Òrgan de contractació:
Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation
Codi d'expedient:
2/2015
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis financers: a) serveis d'assegurances, b) serveis bancaris i d'inversió
Procediment de licitació:
Obert
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Constitueix l'objecte del present contracte la selecció d'un soci privat que formarà part d'una societat mercantil d'economia mixta (en endavant, "la Societat"), conjuntament amb Barcelona Mobile Ventures, S.L. (en endavant, "BMV"), encarregada d'executar un programa internacional d'acceleració de startups (en endavant, "el Programa") i invertir i gestionar les seves participacions accionarials, de conformitat amb allò establert en el Plec de Cláusules Particulars i el Plec de prescripcions tècniques.

L'execució del Programa es realitzarà a la ciutat de Barcelona, en les instal·lacions proporcionades per BMV, i es desenvoluparà durant tres (3) anys, essent una edició per any, amb l'objectiu d'atraure, accelerar i invertir cada any en 10 projectes empresarials del sector de les tecnologies mòbils, resultant un total de 30 empreses accelerades a la finalització del Programa.
Pressupost de licitació:
4.400.000,00 € sense IVA 5.324.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 anys
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
25/01/16 12:00 h
Observacions:
BARCELONA MOBILE VENTURES, S.L. organitzarà dues (2) sessions informatives de caràcter públic a les dependències de la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation per tal d'aclarir determinats aspectes relatius a la configuració de la licitació i atendre les qüestions que puguin sorgir al llarg de la sessió per part dels assistents. En cas de voler assistir a aquestes sessions si us plau contacteu amb Rubén Condado Rey (rcondado@mobileworldcapital.com) i Susan Boekholt (sboekholt@mobileworldcapital.com)

Aquestes sessions tindran lloc a les següents dates:
Dies: 15 i 21 desembre 2015
Lloc: Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation (sala 1)
Hora: 10: 30h

Les preguntes i respostes es publicaràn al perfil de contractant de la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation: http://mobileworldcapital.com/ca/sobre/perfil-contractant/
Valor estimat del contracte:
4.400.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques :
ROC BORONAT 117, 3ª PLANTA (08018 - BARCELONA)
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del present contracte s'estableix en tres (3) anys a partir de la constitució de la Societat, per a l'execució del Programa, i tres (3) anys addicionals a comptar des de la finalització de la darrera anualitat per continuar amb els serveis de gestió de les participacions de la Societat. Transcorreguts els primers tres (3) anys i d'acord amb el resultat del Programa, per part de l'òrgan de contractació es procedirà a ratificar expressament la continuïtat del servei de conformitat amb el previst en el present plec fins al termini màxim establert. Transcorreguts els esmentats terminis, BMV i l'adjudicatari acordaran si mantenen la Societat a efectes patrimonials fins a la data de la desinversió de totes les startups, o si, pel contrari, procedeixen a la seva dissolució i posterior liquidació.

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79000000
Codi CPA:
86000
Garantia provisional:
No
Compra d'innovació:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya