Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Actuacions d'adequació i millora de la instal·lació d'enllumenat públic a l'avinguda Gaudí de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSU/22025
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'afegeix el fitxer "22015su Pressupost editable.xlsx"
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament del material i l'execució dels treballs d'adequació i millora de la instal·lació d'enllumenat públic de l'av. Gaudí de Mollet del Vallès, de conformitat amb la "Memòria descriptiva de les actuacions d'adequació i millora de la instal·lació d'enllumenat públic a l'avinguda d'Antoni Gaudí de Mollet del Vallès"
Pressupost de licitació:
85.527,77 € sense IVA 103.488,60 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
14/11/22 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 14 del PCAP, fins al 7.11.2022 per acceptació de preguntes i fins al 11.11.2022 per a la publicació de respostes; i fins al 14.11.2022 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

2. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 14 i 18 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 15 de novembre de 2022 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (16 de novembre de 2022, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.
Valor estimat del contracte:
94.080,55 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: 1.1 Memòria tècnica de planificació i execució
Ponderació: 5.00 - Criteri: 1.2 Solució tècnica de suports i punts de llum
Ponderació: 75.00 - Criteri: 2.1 Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: 2.2 Ampliació del termini de garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
31527200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a. Mitjà d'acreditació: el volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa (en ambdós casos, IVA exclòs) ha de ser com a mínim de 141.000,00 euros.
Mínim d'acreditació:
141.000,00 €
Observacions:
Forma d'acreditació: presentació dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a. Presentació d'una relació dels principals treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l¿objecte del contracte en el curs dels tres últims anys, en la qual se n¿indiqui l¿import, la data i el destinatari dels serveis, públic o privat, per un import anual acumulat en l'any de major execució igual o superior a 65.000,00 euros.
Mínim d'acreditació:
65.000,00 €
Observacions:
La prestació dels serveis i treballs s¿acreditaran per mitjà de la presentació de certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació. Si s¿escau, aquests certificats els ha de comunicar directament a l¿òrgan de contractació l¿autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
b. Indicació del personal tècnic adscrit al contracte, integrat o no en l'empresa. Caldrà destinar al contracte un equip mínim de vuit persones, dividides en dues colles de quatre persones cada una. D¿aquestes vuit persones, quatre hauran de ser Oficials de Primera amb més de quatre anys d¿experiència, i la resta podran ser operaris qualificats amb un any d¿experiència. En cada colla, un dels oficials haurà de disposar de la titulació d¿instal·lador de baixa tensió en categoria bàsica, així com formació en riscos laborals relacionada amb treballs a la via pública.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
c. Titulacions acadèmiques i professionals de l'empresari i dels directius de l'empresa i, en particular, del responsable o responsables dels treballs i dels tècnics encarregats directament de la mateixa. El responsable del contracte per part de l'empresa tindrà la titulació necessària per a l'exercici de la professió regulada d'Enginyer Industrial, Enginyer Tècnic Industrial, Enginyer d'Obres Públiques, Enginyer de l'Edificació, Enginyer de Camins, Canals i Ports o equivalent.
Observacions:
Les empreses de nova creació (les que tenen una antiguitat inferior a cinc anys) hauran de justificar la seva solvència tècnica amb els criteri b) i c) esmentats, de conformitat amb la clàusula 13.3 del PCAP

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya