Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Redacció del Projecte bàsic i executiu per a la construcció de Camp de Futbol, vestuaris, dependències, urbanització i enjardinament a la ciutat esportiva de Sitges

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sitges
Codi d'expedient:
1403-000048-004875/2022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Concurs de projectes
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Concurs de projectes en dues fases per a la selecció, que s'encomana a un Jurat, de la proposició més idònia conforme als criteris del present Plec de Bases, per adjudicar els serveis per a la redacció del Projecte bàsic i executiu per a la construcció de Camp de Futbol, vestuaris, dependències, urbanització i enjardinament a la ciutat esportiva de Sitges.
Pressupost de licitació:
123.966,95 € sense IVA 150.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Sitges
Termini de presentació d'ofertes:
17/10/22 14:30 h
Observacions:
El termini d'execució serà de 12 mesos, dividits en dues fases:
- La documentació final relativa a la primera part del contracte tal i com es defineix al PPT, el projecte basic, s' haurà d'entregar com a màxim 5 mesos a la data del encàrrec.
- La documentació final relativa a la segona part del contracte tal i com es defineix al PPT, el projecte executiu s'haurà d'entregar com a màxim 7 mesos a la data del encàrrec.
Valor estimat del contracte:
153.719,02 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a. Volum anual de negocis en l¿àmbit del contracte referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d¿inici d¿activitats de l¿empresari i de presentació de les ofertes per un import igual o superior a 185.000,00¤.

La referida solvència s¿acreditarà de la següent manera:

Volum anual de negocis: comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil o en el registre oficial en què s¿hagi d¿estar inscrit.
Mínim d'acreditació:
180.000,00 €
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
b. Certificat de l'assegurança d'indemnització per riscos professionals expedit per l'assegurador, vigent fins a l'acabament del termini de presentació de les sol·licituds de participació/propostes i per import mínim de responsabilitat de 70.000,00 ¤ per sinistre i en agregat o per anualitat de l'assegurança, així com el compromís vinculant de la seva renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del/s contracte/s. Aquest requisit s'entendrà complert amb la inclusió d'un compromís vinculant de subscripció de l'assegurança referida en cas de resultar adjudicatari, que també haurà d'incloure el compromís de pròrroga o renovació de l'assegurança si procedeix. Aquest darrer compromís s'haurà de fer efectiu dintre del termini de deu dies hàbils, a comptar a partir del dia següent a rebre la comunicació de l'adjudicació.
Mínim d'acreditació:
70.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Per participar en la licitació, caldrà disposar d'un equip redactor que executarà el contracte de formació professional multidisciplinari, amb capacitat de coordinació i col·laboració. L'equip tècnic haurà d'estar integrat, com a mínim, pels tècnics assenyalats al moment de participar en la licitació, on caldrà justificar quin equip s'adscriu al contracte. Aquest haurà d'estar composat, com a mínim per:

A.- Autor del projecte d'arquitectura bàsic i d'execució, que actuarà com a delegat i coordinador de l'equip redactor:
Titulació: Arquitecte o titulació comunitària homologable
Experiència professional mínima: 5 anys en la redacció de projectes esportius.

B.- Responsable del disseny, especificacions tècniques i càlculs d'instal·lacions en fase de projecte.
Titulació: Enginyer industrial o titulació comunitària homologable
Experiència professional mínima: 5 anys en el disseny, càlcul i supervisió d'instal·lacions.

C.- Responsable del disseny, especificacions tècniques i càlcul d'estructures en fase de projecte i d'execució d'obra d'edificació.
Titulació: Arquitecte, enginyer industrial o titulació amb competències en la matèria.
Experiència professional mínima: 5 anys en disseny, càlcul i supervisió d'estructures

Per tal d'acreditar l'experiència mínima per perfil caldrà aportar algun dels següents documents:

- Certificat col·legial de treballs visats
- Certificats finals d'obra
- Contractes de treballs realitzats
- Certificat de bona execució de treballs contractats.

Consideracions a tenir en compte
Tots els integrants de l'equip redactor han de ser tècnics titulats competents segons la Llei 38/1999, de 5 de novembre, d'ordenació de l'edificació (LOE), amb formació acadèmica en matèria d'obres d'edificació i hauran d'estar col·legiats als corresponents col·legis professionals i constar habilitats per l'exercici de la professió.

S'entén com a titulació competent la que legitima l'execució de les funcions indicades, pel que les titulacions indicades tenen títol merament enunciatiu no limitatiu.

L'Autor del projecte o qualsevol dels tècnics col·laboradors podrà assumir un màxim de fins dos de les competències requerides, sempre que s'acrediti la titulació habilitant, l'experiència i especialitat requerida per les funcions a desenvolupar i que la dedicació ho permeti.

El perfil 'A' d'autor del projecte d'arquitectura bàsic no podrà ser objecte de subcontractació.

El servei de redacció del projecte d'arquitectura bàsic i d'execució inclou la coordinació dels projectes parcials i la coordinació en matèria de seguretat i salut durant la redacció del projecte cas que sigui exigible. El rol de coordinació serà assumit per l'Autor del projecte d'arquitectura qui signarà com a tal, els projectes parcials i, al seu cas, l'Estudi de seguretat i salut resultant de la coordinació corresponent.

La substitució de membres de l'equip redactor que responguin als perfils professionals mínims presentats a l'oferta guanyadora del concurs a instàncies del coordinador de l'equip redactor, requerirà justificació motivada presentada per aquest al responsable del contracte mitjançant comunicació prèvia, susceptible de silenci administratiu favorable per part de l'ens contractant, cas que aquest no s'hi oposi en el termini de 15 dies de practicada la comunicació.

La comunicació indicarà el termini i la causa de la substitució i anirà acompanyada pel full de designació corresponent al perfil professional que es tracti, segons els models previstos al plec de clàusules administratives, als efectes de la verificació del responsable del contracte.

L'incompliment de la comunicació i, al seu cas, de la seva resolució, té els efectes dels incompliments de les condicions essencials del contracte.

Si no s'aporten aquests tècnics (autor/a i especialistes indicats), serà motiu d'exclusió de la licitació per manca d'acreditació de la solvència tècnica.

Limitació d'empreses candidates:
Nombre mínim:
3
Nombre màxim:
4
Criteris objectius per a la selecció del nombre limitat de candidats:
Per a la segons fase es requereix un mínim de 3 empreses i un màxim de 4. S'aplicaran els criteris objectius per a la selecció de les empreses previstos a la clàusula 16 de les Bases del Concurs.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya