Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Subministrament i instal·lació de 5 torres de gasos per l'Àrea d'Intervencionisme Vascular i Neurovascular de l'Hospital Universitari de Girona Dr.Josep Trueta

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/AH04/1101313247/22/PS
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Per resolució del Gerent Territorial de l'ICS de Girona de data 23 de setembre de 2022, es modifica el punt 2.2. del PPT: on diu: "El termini de subministrament dels equips no podrà ser superior a les 12 setmanes. En cas que se sobrepassi aquest termini mínim, s'aplicarà una penalització de 1.000¤ per dia natural de demora fins a la recepció de l'equipament al Magatzem General de l'Hospital" Ha de dir: "El termini de subministrament dels equips no podrà ser superior a les 14 setmanes. En cas que se sobrepassi aquest termini mínim, s'aplicarà una penalització de 1.000¤ per dia natural de demora fins a la recepció de l'equipament al Magatzem General de l'Hospital" S'adjunta resolució i PPT modificat
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament i instal·lació de 5 torres de gasos per l'Àrea d'Intervencionisme Vascular i Neurovascular de l'Hospital Universitari de Girona Dr.Josep Trueta
Pressupost de licitació:
69.000,00 € sense IVA 83.490,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
27/09/22 14:00 h
Observacions:
1- És obligatori visitar les instal·lacions objecte d'aquesta licitació. El dia de la visita es lliurarà un certificat al licitador que haurà d'incloure al sobre únic.
Dia: 19/09 a les 10:00 h Lloc: Servei de manteniment 1r pis de l'Hospital Universitari de Girona Dr.Josep Trueta Avda França, s/n 17007
2-D' acord amb l'article 159.4.a de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, en aquesta contractació tots
elslicitadors hauran d'estar inscrits al Registre oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic (ROLECE) o Registre
electrònic d'empreses licitadores (RELI)
Valor estimat del contracte:
69.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
33100000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Observacions:
Declaració sobre el volum global de negocis en l'àmbit d'activitat corresponent a l'objecte del contracte, referit als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari.

L'acreditació del compliment d'aquest criteri es farà amb l'aportació d'una declaració de l'empresari del volum de negocis dels tres últims exercicis o mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit.

Es considerarà acreditada la solvència per aquelles empreses que presentin una xifra global de negocis per un import mitjà igual o superior al del pressupost total de licitació dels lots i/o articles als que licitin.

Quan, per una raó vàlida, un licitador no estigui en condicions de presentar les referències que es sol·liciten, podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera per mitjà de qualsevol altra documentació que l'Institut Català de la Salut consideri apropiada.

Solvència tècnica i professional
Observacions:
Relació dels principals subministraments efectuats durant els tres últims exercicis, indicant-ne l'import, les dates i el destinatari públic o privat d'aquests.

Només es tindran en compte per acreditar la solvència tècnica els subministraments efectuats de la mateixa naturalesa o similar que els que constitueixen l'objecte del contracte, i que estiguin acreditats mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o quan el destinatari sigui un comprador privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, si manca aquest últim certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.

Es considerarà acreditada la solvència tècnica per aquelles empreses que acreditin ser subministradores durant els tres últims exercicis, per un import mitjà que correspongui com a mínim a la meitat del pressupost total dels lots i/o articles als que licitin, en l'àmbit de l'activitat corresponent a l'objecte del contracte.


Per a les empreses de nova creació (entenent aquestes a les que tinguin una vigència igual o inferior a 5 anys):

Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'acreditarà per un o més dels mitjans següents:

¿ Indicació del personal tècnic o les unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, de què es disposa per a l'execució del contracte, especialment els encarregats del control de qualitat.
¿ Descripció de les instal·lacions tècniques, de les mesures utilitzades per garantir la qualitat i dels mitjans d'estudi i recerca de l'empresa.
¿ Mostres, descripcions i fotografies dels productes que s'han de subministrar, l'autenticitat dels quals es pugui certificar a petició de l'entitat contractant.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya