Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEIS DE MANIPULACIÓ I PREPARACIÓ DE TRAMESES POSTALS DE LA FUNDACIÓ DEL GRAN TEATRE DEL LICEU

Òrgan de contractació:
Fundació del Gran Teatre del Liceu
Codi d'expedient:
054-T2122-DEF-SE
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'aclareix la redacció del mecanisme per atorgar les puntuacions de l'apartat B.2 de l'Annex 7 del PCAP i es corregeix en el sentit següent: Als apartats de les lletres f., g. i h. (pàgina 62 i 63) on diu " i 0 punts si no aporta aquesta experiència" queda substituït per " i 0 punts si no acredita l'experiència de cap dels tres apartats f.(1 any), g. (2 anys) o h (3 anys)." Es a dir la puntuació màxima que es pot obtenir en el conjunt dels tres apartats de l'apartat B.2 de l'Annex 7 (corresponent al punt 2 de l'apartat B. de l'Annex 3A "2.Experiència en la gestió de trameses de màrqueting dirigides a campanyes d'abonats i enviaments de carnets amb característiques similars a les descrites en el plec tècnic amb 3 empreses diferents en cada anualitat o més (s'accepta que el client pugui ser el mateix en les diferents anualitats" ) és de 25 punts tal i com assenyala el títol de l'apartat B.2. Les empreses únicament han de marcar una de les tres caselles o cap d'elles, en funció de l'experiència que puguin acreditar, i la puntuació serà, alternativament, de 5, 10 o 25 punts en funció de l'experiència acreditada. En el cas de no acreditar cap de les tres opcions d'experiència s'atorgaran 0 punts. Si no es disposa de l'experiència de cap de les tres caselles no se'n marcarà cap. D'acord amb l'establert a l'article 136.2 de la LCSP s'amplia el termini de presentació d'ofertes fins dimarts 5 de juliol a les 14:00 hores, considerant-se suficient l'ampliació al tractar-se d'un aclariment de la redacció dels plecs i no d'una alteració del sentit o modificació dels mateixos.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis de manipulació i preparació de trameses postals de la Fundació del Gran Teatre del Liceu
Pressupost de licitació:
55.391,30 € sense IVA 67.023,47 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
05/07/22 14:00 h
Valor estimat del contracte:
132.939,12 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 65.00 - Criteri: Criteri automàtic: preu
Ponderació: 35.00 - Criteri: altres criteris automàtics: no preu
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
64110000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis: que referit al millor exercici dins dels TRES (3) darrers disponibles conclosos en funció de la data de creació o d'inici de les activitats en la mesura que es disposi les referències d'aquest volum de negocis. El licitadors hauran d'acreditar que en l'any de major execució dels darrers tres (3) anys s'ha assolit un valor anual de negocis de com a mínim 99.699,09 -¤.
Aquest requisit s'acreditarà per mitjà dels comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari pels dipositats al registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
99.699,09 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis d'igual o similar naturalesa als que són objecte del contracte. Els licitadors han d'acreditar haver executat en l'any de major execució dels darreres tres un import mínim (abans d'IVA) de 46.528,69.-¤
Els treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat sector públic o quan el destinatari sigui un comprador privat, mitjançant un certificat expedit per aquest en que es faci constar objecte del contracte, import abans d'IVA, client i any d'execució.
Mínim d'acreditació:
46.528,69 €

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya