Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE DE SERVEIS PER A LA REALITZACIÓ DEL MAR DELS NENS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castell-Platja d'Aro
Codi d'expedient:
GENE2022005126/X2022005209
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'esplai, culturals i esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracte de serveis per a la realització del Mar dels Nens
Pressupost de licitació:
97.024,80 € sense IVA 117.400,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Castell-Platja d'Aro
Termini de presentació d'ofertes:
18/07/22 23:55 h
Valor estimat del contracte:
194.049,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
26/07/22 13:30 sala de juntes
Obertura de pliques (Sobre C) :
09/08/22 13:30 sala de juntes
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat i durada de les pròrrogues: SÍ per DOS anys més, prorrogable any a any. Les pròrrogues hauran de ser acordades de manera expressa i per mutu acord de les parts, al menys amb 2 mesos d'antelació a la finalització del termini de durada del contracte, i seran obligatòries per l'empresa contractista. La durada màxima del contracte, inclosa les seves pròrrogues, no podrà superar el termini de QUATRE anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 45.00 - Criteri: Projecte tècnic
Ponderació: 5.00 - Criteri: Muntatge i explotació del bar
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
De conformitat amb l'article 87 de la LCSP, l'acreditació de la solvència econòmica i financera de l'empresari s'haurà d'acreditar per, com a mínim, un dels mitjans següents:

a) Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un any i una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració és superior a un any.
Import mínim: 72.768,60¤

Acreditació documental:
- Si l'empresari està inscrit en el registre Mercantil ho acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en aquest Registre .
- En cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit
- Les empreses, que per la seva prompte creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats el Registre Mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (declaració anual IVA) o bé el model 303 (declaració mensual o trimestral IVA) quan sigui inferior a l'any. En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
De conformitat amb l'article 88 de la LCSP, la solvència tècnica o professional mínima de l'empresari per executar aquest contracte s'haurà d'apreciar tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat, d'acord amb els mitjans següents:

a) Una relació de les obres executades en els últims cinc anys que inclogui l'import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. L'import anual acumulat de l'any de més execució haurà de ser igual o superior el 70% del valor estimat del contracte o el 70% de la anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte (preu), d'acord amb els lots següents:)
Import mínim: 33.958,68¤
Acreditació documental:
- Quan el destinatari sigui una entitat del sector públic s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
- Quan el destinatari sigui un subjecte privat s'acreditaran mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari.
Si la relació dels principals serveis realitzats inclou que el seu destinatari és el mateix ens contractant, no serà necessari l'acreditació mitjançant certificat.

En els contractes amb valor estimat inferior a 500.000,00 ¤, quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, no hauran d'acreditar aquest mitjà de solvència tècnica.

b) Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, dels que es disposi per executar les obres:
Acreditació documental:
S'acreditarà mitjançant una relació del contractista on s'inclourà la indicació concreta del personal tècnic o unitats tècniques.

c) Títols acadèmics i professionals de l'empresari i dels directius de l'empresa i, en particular, del responsable de les obres així com dels tècnics encarregats directament de les mateixes, sempre que no s'avaluïn com un criteri d'adjudicació:
Acreditació documental:
S'acreditarà mitjançant còpia dels seus títols o acreditacions acadèmiques o professionals exigides i l'experiència professional mínim exigida (mitjançant la presentació d'un currículum vitae i la vida laboral expedida pe la Seguretat Social).

Plecs

 

Documentació

 
INFORME NECESSITAT CONTRACTAR.pdf
PDF
ACORD APROVACIO PLEC.pdf
PDF
ANUNCI DE LICITACIO.pdf
PDF
Condicions d'execució:
les descrites al plec
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya