Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contratación Pública

 

Serveis de desplegament del Servei Integral d'Ocupació a Barcelona en el marc del Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, Contractació Pública de la Innovació (CPI) de l'Estratègia RIS3CAT.

Órgano de contratación:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Tipo de tramitación:
Ordinario
Tipo de contrato:
Servicios
Compra pública de innovación:

PDF PDF i XML

Datos del contrato

 
Descripción de la prestación:
L'objecte del contracte és l'assistència tècnica per al desenvolupament d'un nou model de relació que aprofundeixi en la coordinació i el treball conjunt en polítiques actives d'ocupació (orientació, formació, intermediació, etc.) per tal de posar en marxa un nou model integral de serveis d'ocupació a la ciutat de Barcelona, buscant formes d'intermediació més pròximes al territori per tal de millorar l'eficàcia de les intervencions en el mercat de treball de Barcelona. L'objectiu final d'aquest model és poder disposar d'una cartera de serveis integrada, adaptada a les característiques i a les necessitats de les persones, col·lectius, empreses i sectors productius de la ciutat. Així mateix, el nou model pretén desenvolupar mètodes i formes d'intervenció més pròximes a la realitat de la ciutat, i augmentar l'ús i eficiència dels equipaments, pressupostos i recursos destinats a les polítiques actives d'ocupació a Barcelona.

L'objecte indicat inclou els serveis i les actuacions necessàries per a la planificació, disseny, construcció, implantació, gestió del canvi i el suport de base del nou sistema incloent la definició de processos, circuits, model de governança, sistemes d'informació necessaris, així com requeriments tècnics i jurídics.
Subasta electrónica:
No

Datos del anuncio

 
Reserva social:
No

Documentación

 

Tablón de avisos

Aviso legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Cataluña